Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
100 komentara

Nije im dosta: Apple bi 707 mil. dolara i zabranu za Samsung

Žalosno je da se zakonima može manipulirati u toj mjeri da jedna kompanija može imati monopol na pravokutnike sa zaobljenim rubovima, naveo je Samsung u izjavi

Reuters
Foto: Reuters

Apple je na milijardu dolara koje su dobili prošlog mjeseca zatražio dodatnih 707 milijuna dolara odštete i trajnu zabranu prodaje Samsungovih proizvoda. Korejski proizvođač je pak odgovorio zahtjevom za novim suđenjem, piše Reuters

U borbi za vrh tržišta dvije kompanije su posegnule za tužbama te sada vode parnice u deset zemalja, a u kolovozu je Samsung dobio snažan udarac presudom da su kopirali značajke Appleova iPhonea. 

U novom zahtjevu za odštetom su pobrojali dodatne stavke gdje misle da su oštećeni i zatražili zabranu prodaje koja bi se mogla proširiti i na Galaxy S III. Samsung pak smatra kako ograničenja procesa nisu dozvolila da u punoj mjeri odgovore na sve Appleove stavke. 

- Žalosno je da se zakonima može manipulirati u toj mjeri da jedna kompanija može imati monopol na pravokutnike sa zaobljenim rubovima ili na tehnologiju koja se svakog dana poboljšava u Samsungu i drugim kompanijama - naveo je Samsung u zasebnoj izjavi.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message