Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

Nikad bolji Crash Team Racing: Kako su postali hit u par dana

Crash Team Racing: Nitro-Fueled vjerojatno je najbolja karting igra ikada napravljena, a evo i zašto...

Foto: Arctic Invitational
9 komentara

Crash Team Racing: Nitro-Fueled oborio je nove prodajne rekorde i na putu je da ubrzo postane komercijalno najuspješniji nastavak ovog karting serijala svih vremena nakon nikada boljeg izlaska.

Samo mjesec dana nakon svojeg debija, igra je zasjela na tron najprodavanijih PlayStation 4 trkaćih naslova u mnogim europskim zemljama i SAD-u, a također se nalazi u top tri najprodavanije igre ne svim verzijama Nintendovog eShopa za Switch konzolu. Analitičari procjenjuju kako je u prvih deset dana na tržištu, odnosno zadnjoj trećini lipnja, Crash Team Racing: Nitro-Fueled prodao se u 550.000 digitalnih primjeraka.

 

Sama igra reklamira se kao remaster, iako je u osnovi puno više od toga; uz sav sadržaj iz originalnog Crash Team Racinga koji početkom jeseni slavi 20. rođendan, Nitro-Fueled također dolazi s najpopularnijim stazama, likovima i kostimima iz Crash Nitro Karta (2003.) i Crash Tag Team Racinga (2005.).

Studio Beenox također je u ovaj karting hit ubacio i originalni sadržaj, poboljšao postojeće offline modove, dodao robusni online multplayer i kultni Grand Prix pretvorio u beskrajnu utrku na rekorde i nagrade. Kritiku i publiku također je osvojila činjenica da je Crash Team Racing: Nitro-Fueled izašao s ispodprosječnom cijenom jer Activision za igru traži samo 40 eura, trećinu manje od cijene standardne nove igre za gaming konzole.

Da stvari budu još bolje, Nitro-Fueled nema nikakvih mikrotransakcija, a Beenox je već krenuo ubacivati nove staze, bolide i ukrase u igru koji se također ne prodaju zasebno, iako ćete se za neke od njih morati dobrano pomučiti da ih osvojite.

Najbolje zaboravljene racing igre:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message