Obavijesti

Tech

Komentari 9

Nikad bolji Crash Team Racing: Kako su postali hit u par dana

Nikad bolji Crash Team Racing: Kako su postali hit u par dana

Crash Team Racing: Nitro-Fueled vjerojatno je najbolja karting igra ikada napravljena, a evo i zašto...

VIDEO

Crash Team Racing: Nitro-Fueled oborio je nove prodajne rekorde i na putu je da ubrzo postane komercijalno najuspješniji nastavak ovog karting serijala svih vremena nakon nikada boljeg izlaska.

Samo mjesec dana nakon svojeg debija, igra je zasjela na tron najprodavanijih PlayStation 4 trkaćih naslova u mnogim europskim zemljama i SAD-u, a također se nalazi u top tri najprodavanije igre ne svim verzijama Nintendovog eShopa za Switch konzolu. Analitičari procjenjuju kako je u prvih deset dana na tržištu, odnosno zadnjoj trećini lipnja, Crash Team Racing: Nitro-Fueled prodao se u 550.000 digitalnih primjeraka.

 

Sama igra reklamira se kao remaster, iako je u osnovi puno više od toga; uz sav sadržaj iz originalnog Crash Team Racinga koji početkom jeseni slavi 20. rođendan, Nitro-Fueled također dolazi s najpopularnijim stazama, likovima i kostimima iz Crash Nitro Karta (2003.) i Crash Tag Team Racinga (2005.).

Studio Beenox također je u ovaj karting hit ubacio i originalni sadržaj, poboljšao postojeće offline modove, dodao robusni online multplayer i kultni Grand Prix pretvorio u beskrajnu utrku na rekorde i nagrade. Kritiku i publiku također je osvojila činjenica da je Crash Team Racing: Nitro-Fueled izašao s ispodprosječnom cijenom jer Activision za igru traži samo 40 eura, trećinu manje od cijene standardne nove igre za gaming konzole.

Da stvari budu još bolje, Nitro-Fueled nema nikakvih mikrotransakcija, a Beenox je već krenuo ubacivati nove staze, bolide i ukrase u igru koji se također ne prodaju zasebno, iako ćete se za neke od njih morati dobrano pomučiti da ih osvojite.

Najbolje zaboravljene racing igre:

Pokretanje videa...

Najbolje racing igre 00:32
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle