Obavijesti

Tech

Komentari 64

Nju uživo gledaju kako se igra, a ona od toga zarađuje milijune

Nju uživo gledaju kako se igra, a ona od toga zarađuje milijune

Ova 25-godišnja Australka ima kult sljedbenika koji ju svakodnevno prate na društvenim mrežama. Posao iz snova za veliki broj muškaraca, ali očito i nježniji spol voli virtualni svijet...

VIDEO

Koliko znate žena i djevojaka koje vole igrati kompjuterske igrice i u njima uživaju? Jedna od njih je Chelsea Sandy, poznatija kao xMinks. Ova 25-godišnja Australka postala je popularna zahvaljujući profesionalnom igranju kultne pucačine "Call of Duty", a danas je na njenom YouTube kanalu prati više od 50 tisuća korisnika.

 

Another pic from the article 😊🎮

A post shared by Minks | Chelsea (@xminks) on

Osim na YouTubeu, aktivna je i na platformi Twitch na kojoj ju prati čak 350 tisuća ljudi. Zarada joj stiže od online pretplata, prihoda od oglasa i, naravno, sponzora.

Inače, ova gamerica je završila studij farmacije na sveučilištu University of South Australia, ali se nakon završenog fakultetskog obrazovanja prebacila na igranje kompjuterskih igrica. Sudjelovala je na dva Svjetska prvenstva u igranju "Call of Dutyja".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Gledatelji uživaju dok me gledaju, a ja im pokušavam uzvratiti istom mjerom. Paze na tvoju osobnost i kako komuniciraš s njima pa to više ispadne kao druženje, a ne da me samo gledaju kako igram - kaže xMinks.

 

Starting up another stream soon! ✌🏼💗

A post shared by Minks | Chelsea (@xminks) on

Naravno, ima i onih koji ju ne podržavaju, no na govore mržnje poput "samo si željna pažnje" i "nemaš pojma jer si cura" je naviknuta. Pokrenula je i vlastitu modnu liniju.

- Smatram da žene i muškarci u gamerskoj industriji trebaju biti isto tretirani. Ipak, ljudi i dalje prebrzo osuđuju i to na temelju fizičkog izgleda. Ja volim to što radim i u tome uživam - zaključila je zgodna Chelsea.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota
Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije