Obavijesti

Tech

Komentari 1

Ovo su kul aplikacije za one koji žive u mobilnom trenutku

Ovo su kul aplikacije za one koji žive u mobilnom trenutku
1

Na društvenim mrežama objavili smo već toliko o tome što nam se dogodilo i kako smo se osjećali da sad već možemo biti nostalgični, a postoje aplikacije i za to

VIDEO

Facebook ne odustaje od retrospekcije, pa je nakon „A year in review“ opcije uveo puno frekventniji oblik podsjećanja „On This Day“ odnosno na današnji dan . Klikom na link tako možete u sekundi podsjetiti sebe i svoje prijatelje što ste na današnji dan radili prije točno godinu dana, bilo da se radilo o vašoj objavi ili ste bili označeni u tuđoj, te jednako tako izbrisati sjećanje ako nije ugodno.  

Opcija još nije dostupna za sve korisnike pa do tada živimo u trenutku uz sljedeće aplikacije koje iskorištavaju baš to – trenutak.

1.Tworlds 

Aplikacija namijenjena otkrivanju osjeća li se netko isto kao i vi u određenom trenutku koji je iskomuniciran fotografijom i pripadajućim tagovima. Iako otkrivate slične senzibilitete, ograničene su mogućnosti interakcije, a tagovi su predefinirani, ipak aplikacija je besplatna i dostupna samo za iOS uređaje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

2. One Minute 

Zanimljiv koncept aplikacije koja svakog dana korisnicima šalje push-notifikaciju i daje 60 sekundi da zabilježite trenutak u kojem se nalazite. Fotografija se potom uploada i uvrštava u globalni kolaž momenata. Aplikacija je besplatna i dostupna za iOS   i Android  platforme. 

3. Status   

Umjesto skrolanja nebrojenim newsfeedovima i listama prijatelja, oslonite se na ovu aplikaciju koja okuplja aktualne statuse, raspoloženja i lokacije ljudi s kojima se družite. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle