Obavijesti

Tech

Komentari 14

Ovih 8 stvari najviše su nas zabavile u Arkham Knightu

Ovih 8 stvari najviše su nas zabavile u Arkham Knightu
5

Posljednji nastavak odlične igre o superheroju iz Gothama uspio je u potpunosti dočarati atmosferu mračnog, očajnog grada kojemu je jedina nada za spas Batman

VIDEO

Nakon što su Warner Bros i Rocksteady Studios preživjeli fijasko izlaska ovog naslova na PC, detaljnije smo se pozabavili ovim naslovom koji je na konzolama naišao na odlične kritike, a prema prodajnim rezultatima postao je najbrže prodavana igra 2015. godine.

Kako bismo bili sigurni da sve radi kako treba, igru smo zaigrali na PS4 konzoli. Odmah na početku lako se uživjeti u mračnu atmosferu igre, a za vas smo izdvojili najzanimljivije stvari koje igra nudi.

Batmobile

Ovo je prvi nastavak gdje Batmobile postaje dostupno prijevozno sredstvo i važan alat za uspostavu mira u gradu. Uzmete li u obzir odlično naoružanje, vrlo brzo će vam postati omiljeno sredstvo putovanja po velikoj mapi Gothama.

24sata

Velika mapa

Misije koje prolazite bit će raspoređene po cijelom gradu, a grad možete upoznavati različitim načinima putovanja. Osim Batmobilea, možete koristiti mostove ili vrhove zgrada bilo da letite pomoću plašta ili se penjete koristeći Batmanove gadgete. Razina detalja je odlična, tako da imate osjećaj da se nalazite u mračnom GTA.

24sata

Letenje

Osim što letenjem lako možete putovati kroz grad, može poslužiti i kao odličan način za borbu s protivnicima. Skok s vrha zgrade predstavlja potpuno iznenađenje za vaše protivnike na tlu i idealnu priliku za napad.

VIDEO


Pucnjava

Jedan od zabavnijih dijelova igre svakako je korištenje svih mogućnosti koje pruža Batmobile. Lagan za vožnju, a još laganiji za uništavanje svega što mu se nađe na putu. Najbolje da sami pogledate...

VIDEO


Borba

Kada se nađete na tlu, a nemate priliku koristiti neko od Batmanovih oružja morat ćete se poslužiti klasičnim borilačkim vještinama. Borbe zaista izgledaju spektakularno, pogotovo kada je u njih uključeno više protivnika.

VIDEO


Glavni protivnici

Popis protivnika zaista je dugačak i uključuje likove kao što su: Arkham Knight, Scarecrow, Two-Face, Penguin, Riddler Poison Ivy, Man-Bat, Firefly, Hush, Deathstroke, Deacon Blackfire, Professor Pyg. Još neki dostupni su putem DLC-a, a borbe s njima moguće je aktivirati preko Mission Menu opcije. Tako da se sami odlučujete pratite li glavnu priču ili krećete li u lov na neki od protivnika.

youtube

Gadgeti

Ono što Batmana čini posebnim su njegovi resursi koji mu omogućavaju izum raznih gadgeta koje koristi u borbi protiv neprijatelja. Koristite li ih na pravi način, znatno ćete si olakšati prolaske kroz misije.

VIDEO


Batmanovi pomagači

Prvi puta u serijalu dostupna je Dual Play opcija, tako da postoji mogućnost zamjene likova u borbi što nudi jednu sasvim novu taktičku dimenziju. Dostupni su Robin, Nightwing i Catwoman. Osim njih lista Batmanovih pomagača uključuje i Barbaru Gordon koja služi kao Batmanov haker, a i njezinog oca komesara Jamesa Gordona. Lista svih likova lako je dostupna i uključuje njihove biografije.

24sata

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama
Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja