Obavijesti

Tech

Komentari 7

Novi Traveller u Hrvatskoj: Pravi mobilni ured na kotačima

Novi Traveller u Hrvatskoj: Pravi mobilni ured na kotačima
5

Peugeot Traveller stigao je na naše tržište i nudi gomilu opreme koja je jedinstvena ili rijetka u ovom segmentu. Interijer je atraktivan i moderan i to pogotovo u top verzijama

VIDEO

Peugeot je na velika vrata ušao u svijet kombija visoke klase, u kojem su do danas dominirali luksuzni modeli Mercedesa i Volkswagena. 

Za jedan kombi Traveller je vrlo atraktivno i elegantno dizajniran. Ovisno o konfiguraciji i opremi, u unutrašnjosti nudi do devet sjedala te prtljažnik od 1500 litara, koji je moguće povećati do 4900 litara zahvaljujući sjedalima koja je moguće izvaditi. Traveller se nudi u tri dužine, od kompaktnih 460, preko klasičnih 495, do maksimalnih 530 cm.

Za pogon su zaduženi dizelski motori obujma 1,6 i 2 litre te snage od 115, 150 i 177 KS, a u ponudi je i automatski mjenjač sa šest stupnjeva prijenosa. Najštedljiviji motor (115 KS) prema tvorničkim podacima troši 5,1 l/100 km, dok je najsnažniji tek nešto žedniji s 5,8 l/100 km.

Traveller donosi i mnogo opreme koja je jedinstvena ili rijetka u ovom segmentu. To su, primjerice, klizna bočna vrata s automatskim otvaranjem, head up zaslon i sustav prepoznavanja prometnih znakova, koje ne nudi niti jedan drugi konkurent. Novi Traveller može se raznoliko opremiti i prilagoditi, tako da može biti VIP ured na kotačima, obiteljski automobil ili vozilo za ljubitelje razonode i sporta.

Ovisno o izvedbi, za putnike u stražnjem dijelu u drugom i trećem redu dostupne su odvojene kožne fotelje s naslonima za ruke ili klizne klupe. Automobil nudi i LED ambijentalnu rasvjetu, utičnicu od 230 V i panoramski stakleni krov. Osnovni Traveller Business stoji 254.532 kn, a najskuplja, produžena verzija sa 177 KS 322.858 kuna. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković