Obavijesti

Tech

Komentari 50

Objavili detalje novog GTA V: Kroz golemi svijet s tri junaka

Objavili detalje novog GTA V: Kroz golemi svijet s tri junaka
4

Michael, Trevor i Franklin su trojac koji se udružuje kako bi zajedno pljačkali u novom GTA V. Po želji ćemo se moći prebacivati između likova u Los Santosu

VIDEO

Rockstar je u najnovijem digitalnom izdanju Game Informera otkrio kako će Grand Theft Auto V imati tri glavna lika s kojima ćemo prolaziti kroz igru. To su Michael Trevor i Franklin. Igrači će se moći cijelo vrijeme prebacivati između njih trojice i tako misije gledati 'iz druge perspektive'. 

Michael je umirovljeni pljačkaš banaka koji je sada u programu zaštite svjedoka, a zbog supruge koja je potrošila 'ušteđevinu' mora se vratiti nazad u svoju kriminalnu karijeru. Trevor je otprilike istih godina (oko 40) te ga se opisuje kao psihopata i narkomana s karijerom kriminalca sklonog nasilju. Posljednji lik je mladić Franklin, pljenitelj po zanimanju i najsposobniji član skupine. 

Trojac se udružuje kako bi zajedno išli u pljačke, koje su veliki dio ove igre. Svaki lik ima i svoje mogućnosti pa će se tako Michael u jednoj misiji spuštati niz zgradu po  užetu, Franklin će koristiti pušku dok Trevor leti u helikopteru. Igrači će moći birati koji dio misije žele odraditi i na koji način, prenosi IGN.

Los Santos je najveći svijet u povijesti Rockstara, veći od Red Dead Redemptiona, GTA IV i San Andreasa zajedno, a osim grada moći ćemo istraživati i podmorje. Igra donosi i vozila koja bolje 'leže' na cesti te se ponašaju realnije. Uz automobile i motocikle, u igri nas čekaju avioni, helikopteri terenci, kamioni i jet ski.  Pucnjava i borba su dorađeni, a pješaci koji se kreću kroz grad izgledaju puno realnije. 

Uz pljačke, u igri će biti elemenata sličnih Red Deadu poput provjere pokvarenih vozila, a moći ćemo i pljačkati kombije s novcem.  Likovima u igri moći će se mijenjati odjeća, a GTA V će imati i originalni soundtrack. Svaki od likova ima vlastiti život, supruge, prijatelje s kojima ćemo se susresti kad nismo na misijama, a bave se i vlastitim hobijima. Kroz igru će se javljati i neki likovi iz ranijih GTA igara. 

Igra stiže na proljeće samo za Xbox i Playstation, trenutno. Što se tiče multiplayera, bit će ga, ali Rockstar ne otkriva još detalje o njemu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama