Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Osnivač Native Advertising Institutea dolazi u Zagreb

Jesper Laursen, vodeći danski stručnjak za content marketing, na Digital Takeover konferenciji govorit će o aktualnim globalnim trendovima u medijskoj oglašivačkoj industriji.

Foto: Matthias Maraczi
6 komentara

Jesper Laursen, osnivač globalno utjecajnog Native Advertising Institutea i vodeći danski stručnjak za content marketing dolazi u Zagreb gdje će 12. ožujka u Cinestaru Branimir Centra održati predavanje na najvećoj digitalnoj konferenciji u regiji, Digital Takeoveru u organizaciji 24sata.

Poseban fokus ovogodišnjeg Digital Takeovera stavljen je na edukaciju, inspirativne primjere i uspješna konkretna rješenja za razvoj kompanija koje se digitalnom preobrazbom mogu u punom kapacitetu tržišno pozicionirati te biti efikasni u postupku i efektivni u rezultatu pa će u skladu s tim i ovaj cijenjeni svjetski stručnjak za marketing održati predavanje.

Laursen će na konferenciji govoriti o stanju u native oglašavanju i razlozima zbog kojih bi native oglašavanje uvijek trebalo biti ključan dio media miksa marketinške komunikacije. Također, pružit će publici uvid u aktualne i buduće trendove u industriji, kao i objašnjenje zašto je presudno imati jasnu multiplatformsku perspektivu kako bi se postigao bolji uspjeh. Publika će također imati priliku dobiti savjete o tome kako kvalitetno prenijeti i zašto je važno uskladiti komunikaciju i distribuciju sa životnim stilom današnjih korisnika.

Neosporno je da je ovaj danski ekspert jedan od najvećih svjetskih stručnjaka u sferi content marketinga, a njegov Native Advertising Institute danas se smatra vodećom platformom znanja za medijske i marketinške stručnjake u native oglašavanju. Osnovao ga je 2014., a danas je bez premca najrelevantnija globalna platforma na kojoj izdavači, marketinške agencije i stručnjaci dijele sadržaj temeljen na znanju posvećenom native oglašavanju. Institute održava godišnju konferenciju Native Advertising DAYS na kojoj poduzetnici, kreativni umovi, izdavači, brendovi i agencije zajedno djeluju na izgradnji bolje i učinkovitije native kampanje.

Nagrade koje dodjeljuje Native Advertising Institute priznate su trenutno kao najrelevantniji izbor u području native oglašavanja koje je nastalo kao rezultat traženja efikasnijeg učinka ulaganja u komunikaciju te kao dio evolucije medija. Upravo su projekti 24sata u protekle dvije godine prepoznati od strane Instituta i nagrađeni s više od 20 nagrada u području native oglašavanja što je kompaniji donijelo potvrdu statusa najboljeg i ujedno najnagrađivanijeg native studija na svijetu. Ovim svjetskim uspjehom 24sata nadmašio je i neke od najvećih globalnih medijskih kompanija. 

Laursen je ujedno i CEO vodeće danske agencije za content marketing Brand Movers i novinarske agencije Media Movers. U svijetu globalnog marketinga Laursen slovi za vizionara, a jedan od njegovih cjenjenijih projekata svakako je i Clever Content Conference & Workshop, najveća skandinavska konferencija o content marketingu. 

Također je i jedan od najtraženijih govornika o content marketingu, a u prilog tome govori činjenica da je predavanja držao na najvećim globalnim konferencijama o content marketingu: Content Marketing World Conference and Expo u Clevelandu, Content Marketing Fast Forward u Amsterdamu, FIPP World Congress-u u Londonu i Digital Content Expo-u u Berlinu.

Jesper Laursen će zato i u Zagrebu svojim znanjem i osebujnim stilom zasigurno privući brojne posjetitelje koje na konferenciji očekuje iznimno bogat cjelodnevni program i niz predavanja, panel diskusija i interaktivnih inovativnih formata.

Ekskluzivni edukacijski partner konferencije Digital Takeover je IEDC-Poslovna škola Bled.

Zato budite korak ispred promjena u digitalnom svijetu i osigurajte svoje mjesto na Digital Takeoveru uz early bird kotizaciju po cijeni od 1.375 kn do 31.1.2019., dok redovna cijena iznosi 2.400 kn te last minute 2.800 kn.

Sve novosti o programu pratite na Facebooku i na  službenoj stranici

 

Tema: Digital Takeover

Možda vas zanima i ovo:
Message