Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Otvorene prijave za inovativne ljetne škole za srednjoškolce

Innovation Academy je intenzivan program za učenike srednjih škola koji se održava od 19. – 23.08. u Zagrebu na Visokom učilištu Algebra. Ovogodišnje izdanje ljetne škole donosi čak šest programa

Duško Jaramaz/PIXSELL
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
0 komentara

Otvorene su prijave za 3. izdanje inovativne ljetne škole za učenike srednjih škola – Innovation Academy (https://innovationacademy.huki.hr/). Ovogodišnje izdanje ljetne škole nosi niz novosti poput besplatnog sudjelovanja za učenike te dva nova programa. 

Aktivno ljeto za srednjoškolce

Innovation Academy je intenzivan program za učenike srednjih škola koji se održava od 19. – 23.08. u Zagrebu na Visokom učilištu Algebra. Ovogodišnje izdanje ljetne škole donosi čak šest programa namijenjenih učenicima srednjih škola (1. – 4. razred). Programi su: Future skills koji je usmjeren na vještine budućnosti, Future Entrepreneur koji je usmjeren na razvijanje poduzetničkih vještina, Future Leader koji se fokusira na razvijanje „mekih“ vještina odnosno vještina vodstva, Digital skills koji je usmjeren na razvoj digitalnih vještina, IT Genius s fokusom na vještine programiranja te program Robotics koji je usmjeren na vještine povezane s robotikom. 
Program je besplatan za sudjelovanje za sve srednjoškolce koji se prijave na: https://innovationacademy.huki.hr/prijava/ i prođu selekciju. 

Digitalne vještine kao ključ uspjeha

Brojna istraživanja pokazuju da su digitalne vještine te kreativno i kritičko razmišljanje ključne za uspjeh u 4. industrijskoj revoluciji. Innovation Academy program je upravo usmjeren na te vještine kombinirane s kreativnim i kritičkim razmišljanjem te samostalnim i timskim radom u rješavanju problema. Iz tog razloga čak 97% bivših polaznika akademije ističe da im je program znatno pomogao u njihovom osobnom razvoju te da će sigurno nešto od naučenog primijeniti u budućnosti. 

Povezivanje s kolegama iz cijele Hrvatske

Na programu svake godine sudjeluju srednjoškolci iz cijele Hrvatske, a brojna prijateljstva koja se steknu tijekom programa učenicima ostaju za cijeli život. Upravo je povezivanje sudionika koji će stvoriti mrežu mladih vođa budućnosti jedna od ključnih stvari na koje organizatori akademije stavljaju naglasak. 
Prijave za Innovation Academy ljetnu školu su otvorene za sve učenike srednjih škola do 20.07. Škola počinje 19.08. a svi programi se održavaju paralelno. Sudjelovanje je besplatno, a prijave su otvorene na: https://innovationacademy.huki.hr/prijava/

Tema: Bolje obrazovanje 2019.

Možda vas zanima i ovo:
Message