Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
113 komentara

Pao Sonyjev zid: Napokon se i PS4 spaja s drugim konzolama

Podrška za višeplatformsko igranje, koje spaja igrače s različitih konzola u igri, napokon stiže i na PlayStation, a prva igra je Fortnite, no ubrzo će zasigurno slijediti i druge

Foto: Epic Games
113 komentara

Nakon višemjesečnog odbijanja, Sony je napokon popustio zahthjevima igrača i odlučio da će se igrači njihove PlayStation 4 konzole moći povezati s igračima koji iste igraju na drugim platformama.

Mnoge igre već sada omogućuju da igrači s računala, Xboxa ili Switcha igraju zajedno iste online igre, ali Sony se odbijao priključiti ovoj zabavi. BBC prenosi da su ranije navodili zaštitu djece kao jedan od razloga za blokiranje cross-platform podrške. 

No, u objavi na svom blogu sada navode da su našli put koji će omogućiti takav način igranja za neke igre - a za početak će ga omogućiti na Fortniteu. Otvorena beta već je tu, a Sony kaže da će poslužiti kako bi testirali spajanje s drugim platformama. 

Sony se u lipnju našao pod valom kritika jer njihovi igrači koji su koristili Fortnite profil na PS4 konozli, nisu kasnije mogli isti koristiti na Switchu ili Xboxu. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message