Obavijesti

Tech

Komentari 6

Pazite što pišete: Dobila otkaz zbog psovanja na Twitteru

Pazite što pišete: Dobila otkaz zbog psovanja na Twitteru
1

Psovanje na javnom kanalu na internetu jednoj Teksašanki donijelo je otkaz i prije no što je počela raditi u jednoj pizzeriji. Vlasnika je javnost na kraju izvrijeđala.

VIDEO

Da treba biti jako oprezan pri komunikaciji na javnim internetskim kanalima potvrdio je još jedan slučaj dobivanja otkaza zbog neprimjerenih izjava, ovog puta na Twitteru koji koliko je dinamičan toliko i pun manje dobronamjernih prijatelja koji će rado 'cinkati.

Jedna je Teksašanka postala vijest dana kada je zbog psovanja svojeg novog radnog mjesta dobila otkaz prije negoli i je i počela raditi! Korisnica Twittera imena Cella objavila je svojim sljedbenicima 'sretnu' vijest dobivanja posla u pizzeriji  te ga krstila sočnom psovkom.  

Poruka je u rekordnom roku našla put do vlasnika pizzerije koji joj je istim kanalom poručio da se ne treba ni truditi doći drugi dan jer je – otpuštena! Usput joj je spustio nabrojivši sve teške strane tog užasnog posla, poput javljanja na telefon i dobivanja besplatne pizze za obrok. 

Cellu to nije posebno pogodilo, ali je javno prozvala osobu koja ju je 'cinkala' jer nije objavila o kojem se radnom mjestu radi niti je njen nesuđeni šef do tada bio aktivan na Twitteru. Sumnju je potvrdio i sam vlasnik tvitom da je dobio sliku njenog tvita od jednog od svojih zaposlenika. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Likovanje mu nije dugo trajalo jer ga je ubrzo lokalna zajednica korisnika Twittera napala zbog uskraćivanja slobode govora i usput ga počastila dodatnim komplimentima na račun njegovog nekorektnog poslovanja i – loše pizze.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota
Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije