Obavijesti

Tech

Komentari 2

Philipsov USB 3.0 monitor koji štedi energiju i radni prostor

Philipsov USB 3.0 monitor koji štedi energiju i radni prostor
5

S ugrađenim USB 3.0 čvorištem, Ethernet sučeljem i stereo zvučnicima ovaj monitor omogućava izravno povezivanje s internetom pomoću jednog USB kabela

VIDEO

Tko želi gubiti dragocjene minute svakog dana pokušavajući spojiti prijenosno računalo s perifernom opremom i svakodnevno ponavljati isti postupak na potezu između ureda i kuće, stola i sobe za sastanke? 

Vrijeme je novac

Lansiranjem 23-inčnog USB docking monitora 231P4UPES MMD, vodeća tehnološka tvrtka i licencirani brand partner za Philips monitore, sa zadovoljstvom najavljuje kraj nepreglednom radnom prostoru i gnjavaži povezivanja svih dodatnih uređaja. 

Korisnici od sada mogu priključiti svoje prijenosno računalo na monitor sa samo jednim USB kabelom i odmah proširiti svoje radno mjesto pristupom svim uređajima koji su priključeni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tako će svi korisnici koji se orijentiraju prema poznatoj izreci “vrijeme je novac” bez sumnje biti intrigirani spojem trenutne produktivnosti i besprijekornim prikazom slike koje donosi ovaj novitet iz Philipsa.

Uključi i radi

U dinamičnom poslovnom okruženju rijetko kada ima mjesta za povezivanje prijenosnog uređaja s monitorom. Upravo zbog tog razloga Philips je dizajnirao ovaj inovativni monitor za profesionalce u pokretu, od izvršnih direktora koji stalno putuju do fleksibilnih radnih timova. 

S ugrađenim USB 3.0 čvorištem, Ethernet sučeljem i stereo zvučnicima ovaj monitor omogućava prijenos slike i zvuka te izravno povezivanje s internetom ili intranetom pomoću jednog USB kabela.

 Uz tu naprednu USB 3.0 ili USB 2.0 "plug and play" vezu od sada svi korisnici u pokretu mogu proširiti mogućnosti svog računala koristeći prednosti prijenosnog računala i monitora tvrtke Philips, a da pritom ne moraju brinuti o napornoj prilagodbi rezolucije ili priključivanju kabela. 

Pogodnosti ovog monitora su još dojmljivije za korisnike novih modela prijenosnih računala, koji imaju ograničeni broj priključaka, a time i ograničene mogućnosti za povezivanje s vanjskim uređajima. 

Također, današnje poslovanje sve rjeđe uključuje rad u uredu posebno ako se uzmu u obzir sastanci, okrugli stolovi, prezentacije klijentima i ostale aktivnosti koje su sastavni dio užurbanog poslovnog okruženja. 

Upravo zato je novi Philipsov monitor 231P4UPES idealan za takve uvjete potičući suradnju pomoću prijenosnih računala i priključnog desktopa ili team room aplikacije. 

Ovaj monitor ujedno je prilagođen i komunikaciji s kolegama na udaljenim lokacijama te zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i audio konektorima omogućava odvijanje video konferencija u pravom vremenu bez ikakvih smetnji.

Proširivanje “vidika” uz visoku kvalitetu slike

S ovim multimedijskim monitorom, korisnici mogu uživati u izvanredno oštrim slikama i prostranom 23-inčnom radnom prostoru koji im omogućuje znatno bolju produktivnost i preglednost sadržaja posebice s manjih prijenosnih uređaja. 

Kvaliteta prikaza dobiva se zahvaljujući visokom kontrastu reprodukcije i širokom kutom gledanja što posebno pridonosi timskom radu, a podesivo postolje od 13 cm i AutoPivot funkcija osigurava maksimalna udobnost prilikom uporabe monitora, čime se ublažava fizičko naprezanje tijekom dugog radnog dana. 

Jednostavna ušteda energije

Novi monitor sadrži i inteligentne značajke koje bez mnogo napora smanjuju potrošnju energije.

 S ugrađenom PowerSensor tehnologijom prepoznaje korisnika i odašilje i prima infracrvene signale radi određivanja nalazi li se korisnik ispred monitora te omogućava automatsko smanjenje svjetline monitora kada se korisnik udalji od stola, čime se troškovi za energiju smanjuju za do 80 posto i produžuje vijek trajanja monitora.

Da ovaj monitor premašuje postojeće ekološke zahtjeve potvrđuje TCO Edge certifikat uz koji, osim standardnih TCO zahtjeva, koristi najmanje 65 posto plastike dobivene recikliranjem iskorištenih proizvoda, jamči energetsku učinkovitost, sadržava minimalnu količinu opasnih materijala, posjeduje ambalažu koja se u potpunosti može reciklirati.

 Između drugih zahtjeva, dizajniran je za lako recikliranje. Uz sve navedene karakteristike nema sumnje da ovaj Philisov monitor predstavlja odgovoran ekološki IT proizvod s najmodernijim tehnologijama koji istodobno brine o korisnicima i okolišu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Isprobali smo: Honor Magic 6 Pro s top baterijom i kamerom puca na sam svjetski vrh
NUDE INOVATIVNA AI RJEŠENJA

Isprobali smo: Honor Magic 6 Pro s top baterijom i kamerom puca na sam svjetski vrh

Honor je u Magic 6 Pro ubacio svoje najjače adute i napravio telefon odličnog dizajna koji ima impresivnu bateriju

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu