Obavijesti

Tech

Komentari 26

Planirate li prodati svoj stari mobitel? Ovo su najtraženiji

Planirate li prodati svoj stari mobitel? Ovo su najtraženiji
1

Neki rabljeni telefoni i nakon par godina jako dobro drže cijenu i nalaze se među najpopularnijim telefonima na Njuškalu, a drugi, kao što i prodajni rezultati pokazuju, jednostavno se ne vide

VIDEO

Na sajmu Barceloni za nekoliko tjedana vidjet ćemo cijeli niz novih telefona koji će u sljedećih mjesec ili dva preplaviti naše tržište, no za mnoge od nas to znači i dobru vijest. Dok će velik dio ljudi kupovati nove uređaje, svoje starije telefone stavit će na prodaju. To znači da ćete njihove prošlogodišnje modele moći kupiti po puno nižim cijenama nego što se sada oni prodaju u trgovinama. U nastavku možete vidjeti 10 najtraženijih mobitela na Njuškalu, a ako imate neki od njih kojeg želite prodati puno su vam veći izgledi da ćete u tome uspjeti.

iPhone 6 je stigao u jesen 2014. i donio veliku promjenu za Apple. Osim što je bio brži od prethodnika, ovo je bio prvi 'veliki' iPhone kojem je ekran narastao na 4,7 inča, a donio je i puno snažniju bateriju.

Samsung Galaxy S6 vidjeli smo prvi put na proljeće 2015. godine, a on i u odnosu na današnje top telefone nudi jako dobre specifikacije. Tu je 3 GB RAM-a, procesor s osam jezgri, AMOLED ekran od 5,1 inča s QHD (1440x2560) rezolucijom. Kamere snimaju fotografije od 16 i 5 megapiksela, a tu je i 4K snimanje videa.

iPhone 5S  je na tržištu već više od tri godine, ali još odolijeva vremenu. Dijeli dizajn sa svojim prethodnikom iPhoneom 5, a on je bio toliko popularan da ga je Apple lani vratio kao iPhone SE koji je nudio puno snage u malom pakiranju. Iako su fizički bili isti, iPhone 5S je u odnosu na prethodnika donio puno bolju mobilnu podršku, bolji procesor i bržu memoriju te kvalitetniju kameru, a velika promjena je bila i što smo na iPhoneu 5S prvi put imali čitač otiska prsta.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Huawei P9 je iznimno uspješan telefon ovog kineskog proizvođača, kojeg smo vidjeli prošle godine na proljeće. Glavni adut mu je dvostruka Leica kamera, a dolazi s 5,2-inčnim FullHD ekranom i osamjezgrenim procesorom. Uz njega je Huawei lani predstavio i P9 Lite, koji donosi sličan dizajn, ali nema dvostruku kameru. Ekran je identičan, ali nudi nešto slabiji procesor. Ako se odlučite za ovaj model, svakako gledajte onaj koji ima 3GB RAM-a što će značiti puno za performanse.

iPhone 7 na Njuškalu ćete moći kupiti nov s nešto nižim cijenama nego u dućanima, ali rabljene verzije stare nekoliko mjeseci još imaju prilično visoku cijenu. Njegov odličan prethodnik, iPhone 6S, koji vizualno izgleda gotovo jednako, također jako dobro drži cijenu, ali rabljene uređaje moći ćete naći po dosta nižim cijenama.

Samsung Galaxy S5 uskoro će napuniti tri godine, a ovaj je telefon tada na tržište stigao s četverojezgrenim procesorom, 2 GB RAM-a i Full HD ekranom od 5,1 inča. Kamera je nudila snimanje videa u 4K rezoluciji.  Rabljene verzije se nude za oko 1000 kuna.

Među najtraženijim telefonima je i Huawei P8, kojeg smo vidjeli prije dvije godine. On dolazi s nešto starijim modelom Huaweijeva osamjezgrenog procesora te 3 GB RAM-a, ali i kamerama od 13 i 8 megapiksela te 5,2-inčnim Full HD ekranom.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle