Obavijesti

Tech

Komentari 9

Hound je toliko brz i točan da Siri uz njega izgleda jako staro

Hound je toliko brz i točan da  Siri uz njega izgleda jako staro
1

Može odgovarati i na kompleksna pitanja ili umjesto vas slati izdiktirane poruke, uspostaviti poziv, pustiti omiljenu pjesmu pa čak i umjesto vas odigrati igricu

VIDEO

Glasovne aplikacije na mobitelima nisu novost, no nova aplikacija Hound mogla bi posramiti slavni iPhoneov Siri, Google Now ili Cortanu iz Microsofta.

Hound je novi projekt ekipe koja stoji iza popularnije aplikacije SoundHound koja je više bila vezana uz prepoznavanje glazbe.

Ova aplikacija brzo i uspješno odgovara na izgovorena pitanja poput vremenske prognoze ili traženje činjenica po internetu. No, može odgovarati i na kompleksna pitanja ili umjesto vas slati izdiktirane poruke , uspostaviti poziv, pustiti vam omiljenu pjesmu pa čak i umjesto vas odigrati igricu na mobitelu.

Hound je iznimno brz i precizan u odgovorima. Posebno je impresivno što aplikacija može 'razumjeti' i kontekst pitanja . Možete postaviti i potpitanje i dobiti još detalja. Ili možete sve što vas zanima izrecitirati u dugim uputama i opet ćete dobiti brzi i potpun odgovor na sve zatraženo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hound

Kombinira raspoznavanje govora s razumijevanjem jezika i tako bolje procesira svrhu pitanja što rezultira kvalitetnijim odgovorima. Hound je bez sumnje najbolji primjer aplikacije za glasovno korištenje i dosta kvalitetno zamjenjuje potrebu za tipkanjem .

Pogledajte u demonstracijskom videu kvalitetu Houndovih odgovora i brzine.

VIDEO

Za sada je Hound moguće isprobati samo uz pozivnicu na američkoj verziji Google Play trgovine , no uskoro bi se trebao proširiti i na druga tržišta, uključujući i verziju za iOS.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle