Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Popularnu aplikaciju koja vas nacrta u 3D napravili su Hrvati

Zabavna aplikacija YouSpin dosad je skinuta više od 150.000 puta. Njome možete sebe ili bilo što drugo fotografirati u 360 stupnjeva. Uskoro stiže i naprednija verzija

Flip
Foto: Flip

Aplikacija YouSpin domaće tvrtke Flip omogućuje da na jednostavan način i brzo od fotografija izradite "3D" animaciju ili panoramu, a dosad je preuzeta više od 150.000 puta. Aplikacija radi tako postavite mobitel na fiksno mjesto, a vi se rotirate ispred njega. Jednako tako možete napraviti i 360 prikaz automobila.

Vedran Cindrić iz Flipa, smještenog u Garešnici, rekao je za Zimo kako je plikacija nastala od strane klijenta, no sam klijent je bio zadovoljan radom tvrtke Flip i njihovim idejama za poboljšanje, pa je projekt prerastao na višu razinu, odnosno zajednički pothvat sa klijentom iz Norveške i partner tvrtkom DLM projekt te su stvorili suvlasnički odnos i razvijaju cijeli sustav. Cijelu aplikaciju pokreće web servis youspin.co na kojem se mogu pregledati sve "trodimenzionalne" kreacije. Uskoro će objaviti i PRO verziju u kojoj če se moći izrađivati 360 animacije proizvoda za trgovce koji će ih moći koristiti u svojim katalozima. Aplikacija je dostupna i za Android i iPhone.

Više o YouSpinu pročitajte na Zimo.co

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message