Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Predstavljena 4 nova korisnička paketa Addiko banke

Prateći potrebe klijenata Addiko banka predstavila je četiri nova - Platinum, Smart, Gold i Basic paketa koje uz brojne pogodnosti odlikuje i široka lepeza proizvoda i usluga po povoljnim uvjetima

Foto: Addiko bank

Platinum paket najpotpunije je rješenje Addiko banke i obuhvaća: internetsko, mobilno i SMS bankarstvo, dodatnu debitnu, charge kreditnu i revolving karticu, neograničen broj plaćanja bez naknade u poslovnicama i putem digitalnih kanala, tri mjesečna podizanja gotovine s bankomata drugih banaka bez naknade, osiguranje od nezgode, putno zdravstveno osiguranje, osiguranje kartica i kupnje, te pomoć na cesti i pomoć u kući. Mjesečna naknada za Platinum paket iznosi 104 kune.

Gold paket uz standardne pogodnosti za 77 kuna, između ostalog, nudi više mjesečnih plaćanja bez naknade u poslovnicama ili putem digitalnih kanala, dva mjesečna podizanja gotovine s bankomata drugih banaka bez naknade, te također osiguranje od nezgode, putno zdravstveno osiguranje, osiguranje kartica i kupnje, te pomoć na cesti i pomoć u kući. 

Smart paket za 54 kune nudi pet online plaćanja bez naknade, osiguranje od nezgode, osiguranje kartica i kupnje, te pomoć na cesti i pomoć u kući, dok Basic paket već za 29 kuna mjesečno nudi praktično rješenje u vidu internetskog ili mobilnog bankarstva, dva online plaćanja bez naknade, charge kreditnu ili revolving karticu.

100 korisnika novih Addiko paketa Banka nagrađuje ulaznicama za glazbeni Sea Star Festival, čiji je banka ponosni partner, a na kojem će 26. i 27. svibnja u Umagu nastupiti 70 međunarodnih i domaćih izvođača. 

Tema: Pametna kuna

Možda vas zanima i ovo:
Message