Obavijesti

Tech

Komentari 0

Proslavite Svjetsko prvenstvo Viberovim chat ljestvicama!

Proslavite Svjetsko prvenstvo Viberovim chat ljestvicama!

Viber predstavlja potpuno novo korisničko iskustvo koje će prirodnu natjecateljsku prirodu ljubitelja nogometa i njihove vještine predviđanja rezultata okupiti u grupnom chatu.

Predstavljanje ljestvica ujedno će biti proslava početka nadolazećeg Svjetskog prvenstva u Rusiji koje počinje 14. lipnja 2018. godine.

Slaganje bodovne ljestvice rezultata utakmica nezaobilazna je tradicija najvatrenijih nogometnih fanova diljem svijeta, pogotovo kad treba pogađati rezultate novih utakmica, bilo da se radi o kontinentalnom ili Svjetskom prvenstvu. Nema veće zabave od kasnijeg hvalisanja svojim dubinskim poznavanjem nogometa i vještinama predviđanja pred prijateljima. I dok neki svoje ljestvice drže u Excel tablicama, drugi koriste uredske ploče, a stara garda sve upisuje u notes.

Ali, stiže novi igrač!

Viberova nova opcija in-Chat bodovne ljestvice predviđanje i napetost praćenja utakmica donosi u sferu chata - korisnicima omogućuje natjecanje i uspoređivanje ljestvica "uživo", a sve pomoću ljestvice koja se osvježava i nadopunjuje automatski. Korisnici svoja predviđanja šalju putem Vibera, nakon čega će ona automatski biti dodana u posebnu novu tablicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Izmjene u ljestvicama korisnici također mogu pratiti "uživo", što im omogućuje neprekidno nadgledanje svog stanja bodova kako Svjetsko prvenstvo promiče.

"Za navijače, ovo je mjesec prepun adrenalina i uzbuđenja fokusiranog na Svjetsko prvenstvo. Kako smo i sami nogometni fanovi, misija nam je okupiti fanove diljem svijeta i pružiti im nove načine kako ovaj mega-event prenijeti u fokus njihovih Viber razgovora. Korištenje in-chat bodovnih ljestvica umjesto starih ploča i flomastera upravo je taj tip inovativnog razmišljanja kojim iz Vibera uvijek nastojimo potaknuti tu natjecateljsku iskru fanova, i to putem grupnih poruka", izjavio je Djamel Agaoua, izvršni direktor Vibera.

Kako bi se dodatno podigla atmosfera, Viber nudi priliku da se sudjelovanjem u svjetskoj bodovnoj ljestvici osvoje i nevjerojatne nagrade:

  • Točno predviđanje rezultata utakmica fanovima daje šansu osvojiti tisuće besplatnih Viberovih sticker paketa, besplatnog Viber Out kredita i više
  • Jedan, najsretniji fan koji osvoji najviše bodova osvojit će titulu "The Ultimate World Football Fan" i nagradu iz snova svakog navijača: VIP putovanje i sjedala u prvom redu za pobjednika i prijatelja na slavni derbi El Clásico, iduće sezone na stadionu Camp Nou!

Viber će predstaviti i ekskluzivni besplatni nogometni sticker paket na 16 jezika, uključujući engleski, francuski, arapski, ruski, njemački i mnoge druge, kako bi navijači imali šansu lako se izraziti tijekom prvenstva.

Kao poseban dodatak, najpoznatije medijske kuće diljem svijeta, uključujući 90min.com, Championat.com i 24sata Sport pokrenut će posebne Viber Communityje u kojima će neograničen broj navijača moći pratiti gorljive rasprave oko nogometa i utakmica, kao i sudjelovati u stvaranju bodovnih ljestvica Communityja.

"Misija 90min je navijačima dati priliku da se i njihov glas čuje, tako da je partnerstvo s Viberom jedinstvena prilika za stvaranje zajednice koju pokreću sami fanovi, i to na platformi koju rado koriste. Ovim putem svi imamo šansu razgovarati uživo tijekom jednog od najvećih evenata na svijetu", rekao je Andres Cardenac, Global Head of Fotball na 90min.

Instalirajte Viber već sada i kreirajte vlastitu bodovnu ljestvicu u grupnom razgovoru: https://vb.me/worldfootball
 

Često postavljana pitanja

Kako korisnici mogu kreirati grupnu bodovnu ljestvicu?

- Korisnik svoje predviđanje rezultata podijeli unutar grupnog razgovora i to pomoću nove World Fottball Chat ekstenzije.
- Jednom kad korisnik podijeli svoje predviđanje, vrlo lako može kreirati grupnu ljestvicu jednostavnim klikom na gumb ljestvice pod Chat Extensions. Ostali članovi koji se žele pridružiti i pojaviti na ljestvici svoje predviđanje također moraju podijeliti unutar grupnog razgovora.
- Korisnik može poslati samo jedno predviđanje po utakmici, a to se predviđanje primjenjuje na sve ljestvice u kojima sudjeluju. Npr., recimo da korisnik ima jednu ljestvicu koju vodi s prijateljima, a drugu ljestvicu vodi s kolegama s posla, u tom slučaju uzet će se u obzir samo jedno predviđanje za obje ljestvice zajedno i to će biti posljednje predviđanje za svaku utakmicu po pojedinom korisniku.
- Kako korisnici nikad ne bi propustili utakmicu, poseban chatbot slat će im dnevne podsjetnike da dovrše i pošalju svoja predviđanja prije nego utakmica počne.
 

Kako korisnici skupljaju bodove?

- Ako korisnik točno predvidi rezultat utakmice, dobija 3 boda i automatski osvaja nagradu.
- Ako korisnik nije pogodio točan rezultat utakmice, ali je točno pogodio tko će pobijediti, i dalje će osvojiti 1 boda, koji se pribraja ukupnom broju njegovih ili njenih bodova. Npr., ako je korisnik pogodio da će Rusija pobijediti 3:1, a utakmica je završila s pobjedom Rusije, ali uz rezultat 3:2.
- Ovi se bodovi automatski pribrajaju svim korisnikovim grupnim ljestvicama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....