Obavijesti

Tech

Komentari 1

Samsung Bespoke uređaji će omogućiti da preko pročistača i usisavača vidite što radi vaš pas

Samsung Bespoke uređaji će omogućiti da preko pročistača i usisavača vidite što radi vaš pas

Usisavač Jet Bot AI+ s IntelAi rješenjem koristi svoju tehnologiju prepoznavanja predmeta, zajedno s LiDAR i 3D senzorima, a njegove kamere možete koristiti i za nadzor vaših ljubimaca

VIDEO

Samsung je ovih dana virtualno predstavio i novu liniju kućanskih uređaja Bespoke te najavio globalno širenje prilagodljive linije Bespoke hladnjaka i Bespoke Kitchen paketa s novim uređajima i integriranim IoT rješenjima.

- Oduševljeni smo što možemo najaviti globalno širenje naše personalizirane ponude, nudeći cjelovita rješenja za sve životne potrebe korisnika. Naša je misija razviti proizvode koji pomažu korisnicima u svakodnevnom životu i aktivnostima - rekao je JaeSeung Lee, predsjednik i voditelj poslovanja s digitalnim uređajima u Samsung Electronics.

Bespoke linija hladnjaka bit će dostupna i u Europi, a osim različitih opcija nudit će ga s više od 20 boja i sedam završnih obrada. To prilagođavanje uređaja šire na cijelu kuhinju i to na mikrovalnu pećnicu i perilicu posuđa koje će dizajnom pratiti Bespoke hladnjak. 

Samsung će također ove godine lansirati i proširenu paletu kućanskih uređaja u Sjevernoj Americi i Europi, uključujući Bespoke AirDresser, Bespoke pročistač zraka i Bespoke Jet usisavač. 

Jet Bot AI+ prvi je robotski usisavač koji je opremljen Intel® AI rješenjem. Pametni usisavač koristi svoju tehnologiju prepoznavanja predmeta, zajedno s LiDAR i 3D senzorima za prepoznavanje predmeta i određivanje optimalnog puta čišćenja. Opremljen je kamerom, a u Jet Bot AI+ integrirana je aplikacija SmartThings. Proizvod će biti dostupan u SAD-u, Europi, Commonwealthu i jugoistočnoj Aziji u drugoj polovici 2021. godine. 

Bespoke uređaji dolazit će i sa raznim SmartThings značajkama pa će SmartThings Cooking pružiti personalizirane planove obroka i recepte koji odražavaju korisničke preference i inventar hladnjaka. SmartThings Pet sinkronizira se s kućanskim aparatima poput Bespoke pročiščivača zraka i usisavača Jet Bot AI+, kako bi korisnici mogli provjeriti svog ljubimca kada nisu kod kuće. 

SmartThings Clothing Care sinkronizira se s Bespoke AirDresserom, kao i pametnim perilicama i sušilicama rublja. Usluga preporučuje cikluse i postavke uređaja za optimalnu njegu. SmartThings Air sinkronizira se s pročišćivačem zraka i klima uređajem za praćenje kvalitete zraka u i izvan korisnikove kuće u stvarnom vremenu.

Samsung je i ove godine u Hrvatskoj pokrenuo svoj roadshow u kojem će kroz dva i pol mjeseca po cijeloj zemlji predstaviti svoje najnovije inovacije, među kojima su i Bespoke uređaji, ali i NEO QLED 8K televizori. Do 21. svibnja roadshow je kod Garden Malla u Zagrebu, a potom se nastavlja na parkingu City Centra West od 21. do 23. svibnja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4
TROJAC NA TESTU

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4

GT4 dolazi u tri različita izdanja, ali s impresivnom baterijom koja radi do 14 dana s jednim punjenjem. Metalna kućišta s različitom obradom i bojama te remenjem, svakom satu daju i drugačiji fokus, no nedostaje i dalje velik broj aplikacija

U Hrvatskoj više od dva i pol milijuna registriranih vozila
NOVA STATISTIKA

U Hrvatskoj više od dva i pol milijuna registriranih vozila

Broj prvi put registriranih cestovnih vozila iznosio je 190.063, uz rast od 28,6 posto u odnosu na 2022. godinu.
Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'
ISTRAŽIVANJE CRVENOG PLANETA

Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'

Dosad je Ingenuity ukupno prešao oko 17 kilometara i letio na visini od 24 metra. Na Mars je stigao u veljači 2021. na roveru Perseverance