Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Samsung u samo pet mjeseci prodao 10 milijuna Galaxy S II

Najvažniji aduti svakako su dvojezgreni 1.2 GHz Exynos mikroprocesor, Android 2.3 Gingerbread, 1 GB RAM-a te 8-megapikselna kamera i 16 GB radne memorije...

Samsung
Foto: Samsung
2 komentara

Samsung je objavio kako su u cijelom svijetu već prodali 10 milijuna komada smartphonea Galaxy S II. Telefon se u prodaji našao u travnju, do srpnja je prodan u pet milijuna primjeraka, a prodaja još pet veliko je postignuće, javlja Mashable, s obzirom na to da je u SAD-u prije samo nekoliko tjedana pušten u prodaju.

U obzir treba uzeti da je riječ o prodaji preprodavačima koja se bitno razlikuje od stvarnog broja kupnje korisnika. Ipak, prodaja 10 milijuna primjeraka u samo pet mjeseci veliko je postignuće za bilo koji smartphone, izuzev jednoga čije ime počinje s "i". Apple je inače samo u 2011. prodao gotovo 40 milijuna iPhonea. U tom su zbroju svi modeli koji su još u prodaji.

Specifikacije uređaja nešto su izmijenjene za američko tržište, ali telefon i dalje zadržava svoje snažne karakteristike smartphonea bez obzira na raznolikost. Najvažniji aduti svakako su dvojezgreni 1.2 GHz Exynos mikroprocesor, Android 2.3 Gingerbread, jedan GB RAM-a te 8-megapikselna kamera i 16 GB memorije.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message