Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
52 komentara

San milijunaša: I Batman bi bio ljubomoran na ovakvu garažu

Milijunaš Tom Gonzales dao je napraviti golemu podzemnu garažu u koju se ulazi kroz dizalo koje podiže do 115 tona. Cijelo imanje prodaje za 50 milijuna dolara

YouTube
Foto: YouTube
52 komentara

Ako mladi vlasnici Instagrama razmišljaju kako potrošiti novac koji će dobiti od Facebooka, mogli bi izgraditi golemu podzemnu garažu u koju se može ući samo preko dizala koje izgleda kao da je uzeto s nosača aviona.

Sakriven među borovima na golemom imanju, sigurno bi i Batman/Bruce Wayne zavidio Tomu Gonzalesu na garaži.

Nakon što je prodao softversku tvrtku, Tom Gonzales je odlučio prema svojoj zamisli napraviti podzemnu garažu na imanju kod jezera Tahoe u SAD-u. 

Pritiskom na gumb aktivira se dizalo i oglasi se sirena te se tek tada može vidjeti dizalo dugo 18 metara. Goznales je u emisiji 'Sobe od milijun dolara' rekao kako svatko ostane bez riječi kada vidi dizalo uživo te da ga sigurno nitko neće zaboraviti.

Svaki ulazak i izlazak iz garaže potroši struje za 25 dolara, a dizalo može podići oko 115 tona tereta. 

Ispod zemljišta skriva se garaža od 550 kvadratnih metara u koju stane 40 automobila. Inače, to je jedna od najvećih privatnih podzemnih garaža u SAD-u, a u njoj je Gonzalesova kolekcija vrijedna pet milijuna dolara. Navodno je garaža gotovo neuništiva.

Za one koji imaju 50 milijuna dolara viška, imanje Sierra Star je dostupno za prodaju.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message