Tech

Komentari 47

Sportaši s Njuškala: Najviše BMW-a M5, ali su i najstariji

Sportaši s Njuškala: Najviše BMW-a M5, ali su i najstariji

Prosječna starost oglašenih BMW-a M5 iznosi 10 godina a prosječna vrijednost mu je 265.175 kuna. No nudi se i Mercedes AMG GT za gotovo milijun kuna

Najprodavaniji automobil, prema podacima Njuškala, u siječnju je bio Volkswagen Golf, a prosječna starost prodanih Golfova bila je 13 godina. Na drugom mjestu je bio Renault Clio s prosjekom od 11 godina, a treća je Opel Corsa s prosjekom od 14 godina. Zanimljivo, Corsa iz 2004. godine bila je i automobil koji se najbrže prodao u siječnju. Od predsje oglasa do prodaje prošlo je samo 20 minuta. 

Međutim, na Njuškalu je moguće pronaći automobil za svakoga pa i za one željne adrenalina u vožnji. Tako, primjerice, prosječna cijena atraktivnog Porschea 911 iznosi 770 tisuća kuna, kod prosječne starosti od 8 godina.

Prosječna starost oglašenih BMW-a M5 iznosi 10 godina a prosječna vrijednost mu je 265.175 kuna. Za one koji žele spojiti obiteljske potrebe i ljubav prema brzim automobilima, preporuka je Audi RS6 Avant kojeg se na Njuškalu može naći za prosječno 588 tisuća kuna, prosječne starosti 6 godina.

Prosječne tražene cijene i starost odabranih oglašenih automobila