Tech

Komentari 3

Stiže moćni summit & expo - Digital Takeover 2020.

Stiže moćni summit & expo - Digital Takeover 2020.

Digital Takeover 2020 dolazi u moćnom izdanju, kao inovacijski i transformacijski summit & expo koji će prikazati inspirativna dostignuća u svijetu biznisa i tehnologije

Najveća regionalna digitalna konferencija Digital Takeover 2020. sredinom ožujka pompozno stiže u novom izdanju - kao summit & expo uzdiže se na višu razinu te širi tematski fokus na sve aspekte digitalne biznis transformacije. Jedinstveni događaj na ovim prostorima, novi Digital Takeover summit & expo 2020. savršen je spoj edukacije i prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća i postiže status must-go eventa za sve one koji žele ekskluzivan pristup najboljim svjetskim praksama i trendovima u poslovanju te know-how rješenjima u različitim industrijama.

Novi inovacijski i transformacijski summit & expo, Digital Takeover 2020., nadilazi granice digitalne komunikacije i ulazi u sferu transformacijskih promjena u segmentu menadžmenta i složenih poslovnih organizacija, napredne tehnologije, ljudskih resursa, marketinga, futurističkih globalnih trendova, ali i aktualnih promjena u ponašanju korisnika.

Summit & expo Digital Takover 2020. ciljano će kroz brojna stručna predavanja, radionice i digitalne aktivacije obuhvatiti inovacijske i kompleksne tehnološke promjene u industrijama koje u realnom sektoru najviše dočaravaju sliku velikih globalnih digitalnih promjena poput onih u segmentu financija, telekomunikacija, farmacije, start-up projekata, automobilske industrije, ali i multifunkcionalnih državnih sustava te funkcioniranju upravno pravnih institucija. U svemu ovom nabrojanom neminovno je najvidljiviji krajnji produkt digitalne revolucije, a uvid u te specifične procese i područja dat će ovaj moćni regionalni summit & expo i time okupiti najvažnije domaće i regionalne decision makere te digitalne stručnjake iz područja biznisa, inovacija, tehnologije, financija, medija i marketinga.

Više od trideset iznimno utjecajnih svjetskih stručnjaka i keynote speakera te domaćih i regionalnih digitalnih eksperata će u cjelodnevnom spektakularnom programu prikazati inspirativna dostignuća u svijetu biznisa i tehnologije te prezentirati aktualni pogled na svijet današnjice neophodan za razvoj društva u cjelini. Novi Digital Takeover 2020. poseban naglasak stavlja i na inspiraciju i aktivni networking apostrofirajući ih kao neophodne alate u stvaranju kvalitetne biznis transformacije i općenito poslovne klime u društvu.

Kroz Digital Takeover je do sada svoja znanja s publikom podijelilo više od 70 domaćih i internacionalnih predavača. Dr. Kjell A. Nordstrom, glasoviti ekonomist i tvorac svjetskog bestselera „Funky Business – Kapitalizam pleše samo s darovitima", slavni Stephen Attenborough koji je na čelu odjela komercijalnih aktivnosti za Virgin Galactic, Peter Corbett, osnivač iStrategyLabsa samo su neki od predavača na prethodnim izdanjima Digital Takeovera. Osim njih, svoje znanje s publikom podijelili su i ključni ljudi iz globalnih kompanija kao što su Viber, Google, Uber, Native Advertising Institute, Poslovna škola IEDC Bled i SAP.