Obavijesti

Tech

Komentari 0

Svjetski stručnjaci na četvrtom LEAP Summitu u Zagrebu

Svjetski stručnjaci na  četvrtom LEAP Summitu u Zagrebu
7

Na ovogodišnje izdanje LEAP Summit dolazi 80 svjetskih stručnjaka koji iz 23 zemlje svijeta stižu u Zagreb. Sudjelovanje je besplatno, a prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta konferencije

VIDEO

Četvrti LEAP Summit održat će se od 29. do 30. ožujka u Plaza Event Centru u Zagrebu, a ove godine će okupiti čak 80 predavača iz 23 zemlje svijeta te posjetitelje iz 40 zemalja svijeta. Sudjelovanje je besplatno, a prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta konferencije. Prijavite se na LEAP Summit internetskoj stranici i rezervirajte svoju ulaznicu već danas. Prijave su otvorene do 20. ožujka.

Od Zagreba do Splita u 15 minuta s Hyperloop tehnologijom

Ovogodišnji LEAP Summit ugostit će Bibopa Grestu, suosnivača i direktora poduzeća Hyperloop Transportation Technologies. Hyperloop kao koncept prvi je predstavio inovator Elon Musk kao revolucionarni način transporta u budućnosti. Koncept se sastoji od levitirajućih vlakova koji putuju u vakuumskim tunelima, a dostižu brzinu od 1,200 kilometra po satu.

U svijetu je rapidan porast digitalnih nomada

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Broj digitalnih nomada u svijetu rapidno raste. Svjetski poznati digitalni nomad Mark van der Heijden proputovao je u zadnjih nekoliko godina više od 27 zemalja radeći digitalne poslove za čak 32 poduzeća. U 2016 godini pokrenuo je poznatu platformu Wanderbrief za digitalne nomade.

Europski heroji su svugdje oko nas

David Timis je suosnivač europske platforme European Heroes koja ističe pozitivne priče građana u Europskoj Uniji koji stvaraju pozitivne promjene. David smatra da je mnogo pozitivnih primjera i heroja svugdje oko nas, no da nisu dovoljno vidljivi.

Digitalna transformacija će potpuno promijeniti svijet

Digitalne tehnologije konstantno mijenjaju današnji svijet, a veliki izazovi tek dolaze. Terence Mauri je globalni stručnjak za digitalnu disrupciju i autor svjetski poznatog bestsellera kojega je Sveučilište Harvard proglasilo „game-changerom“.

LEAP Summit kao središte intelektualaca

Fokus LEAP Summit konferencije je na multidisciplinarne teme koje se bave modernim trendovima, inovacijama, poduzetništvom, digitalnim tehnologijama i različitim inspirativnim temama. Kroz multidisciplinarni pristup LEAP okuplja sudionike iz različitih zemalja svijeta te iz različitih industrija kako bi zajedno razmijenili znanje i raspravili o aktualnim trendovima i izazovima u svijetu.

Poslovni networking za poduzetnike

Uz bogat program, na konferenciji će se održati i poslovni networking za poduzetnike. Budući da na LEAP Summit u Zagreb dolaze poduzetnici iz više od 40 zemalja svijeta networking program je formiran kako bi osigurao kvalitetne poslovne kontakte svim sudionicima koji će im pomoći u razvoju poslovanja, te donijeti prilike za izvoz i nove suradnje.

LEAP Summit konferencija organizira se uz generalno partnerstvo Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj te je besplatna za sudjelovanje. Više informacija o LEAP Summitu i svim ostalim predavačima možete pronaći na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na službenoj internetskoj stranici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Apple pao s trona, Samsung je opet vodeći: 'Trebaju ih brinuti novi rivali i oporavak Huaweija'
KONKURENCIJA IH PRITIŠĆE

Apple pao s trona, Samsung je opet vodeći: 'Trebaju ih brinuti novi rivali i oporavak Huaweija'

Globalna isporuka telefona porasla je za 7,8 posto, na 289,4 milijuna uređaja u prva tri mjeseca ove godine. Analitičari iz IDC-a navode da će oporavak Huaweija i žestoki rivali natjerati vodeći dvojac na promjene

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...
Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju