Obavijesti

Tech

Komentari 0

Transformiraj svoj biznis na forumu komunikacijskih lidera

Transformiraj svoj biznis na forumu komunikacijskih lidera
1

Četvrti regionalni forum komunikacijskih lidera IZAZOV 2018 održat će se u Beogradu, a okupit će predstavnike agencija iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, BiH i Makedonije.

Četvrti regionalni forum komunikacijskih lidera IZAZOV 2018 održat će se 12. i 13. ožujka u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, pod sloganom „Transformiraj svoj biznis“. Riječ je o interaktivnom poslovnom događaju, prvom ovog tipa u regiji, namenjenom isključivo profesionalcima iz područja marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija iz kompanija i agencija.

Teme će biti usmjerene na trendove u integriranim komunikacijama, o čemu će govoriti predstavnici najvećih domaćih agencija i kompanija. O stanju na tržištu marketinških komunikacija zemalja u regiji govorit će predstavnici agencija iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, BiH i Makedonije.

Teme foruma bit će i što je uzrok drastičnom padu kreativnih rješenja u Srbiji za samo godinu dana; zašto oglašavanje više nije toliko moćno u regiji; kako motivirati mlade talente da ostanu u struci, kao i emocionalna inteligencija: tko upravlja nama ego ili razum. Razgovat će se i o hrabrim brendovima i borbi za opstanak među konkurencijom, ali i o transformaciji brendova u hiper-personalnoj eri.

Poseban segment foruma bit će posvećen poticanju dijaloga između agencija i kompanija, kroz različite tipove interaktivnih radionica, a bit će organiziran i teambuilding za sudionike.

Kao i prethodnih godina, na forumu IZAZOV 2018 bit će predstavljeno i najnovije istraživanje stanja struke u regiji, koje su zajedno pokrenuli Marketing mreža i istraživačka agencija Smart+ Research.

Prijave za sudjelovanje su otvorene do 23. veljače, a broj mjesta je ograničen. Više informacija pronađite na: www.izazovforum.rs

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Prije 19 godina objavili su prvi video ikad na YouTubeu. Znate li koji je video najgledaniji?
A DANAS BERU MILIJARDE

Prije 19 godina objavili su prvi video ikad na YouTubeu. Znate li koji je video najgledaniji?

Nakon 19 godina postojanja, YouTube broji 2.7 milijardu mjesečno aktivnih korisnika diljem svijeta. Tada vjerojatno nitko nije mogao ni predvidjeti kakvu će popularnost ova platforma steći

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu