Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Uber u svoju aplikaciju uveo mogućnost davanja napojnice

U posljednjih nekoliko mjeseci, mnogi partneri su nas tražili da implementiramo ovu opciju tako da korisnici koji žele, mogu nagraditi izvrsnu uslugu kroz samu aplikaciju, istaknuo je direktor Ubera

Foto: Uber
3 komentara

Korisnici Ubera od danas vozačima mogu ostaviti napojnicu i putem aplikacije. Uber tako uvodi novi način nagrađivanja partnera u Hrvatskoj te će uz dosadašnje ocjenjivanje putem zvjezdica, svi zadovoljni korisnici ostavljanjem napojnice unutar aplikacije moći dodatno nagraditi vozača, javlja Uber u priopćenju.

S ciljem dodatnog nagrađivanja vozača, ali i motiviranja korisnika da ostave napojnicu, Uber će sljedećih tjedan dana, do 23. travnja, udvostručiti sve napojnice koje su ostavljene preko kartice. Tako ako ostavite vozaču primjerice pet kuna, vozač će od Ubera dobiti dodatnih pet kuna. 

uber PRIJE VOŽNJE POKAZUJU TOČNU CIJENU Uber uveo novosti u aplikaciji i snizio cijene u Zagrebu i Splitu

U praksi, to funkcionira tako što aplikacija nakon ocjene vozača sama ponudi opciju napojnice i iznose od dvije, pet ili deset kuna, no korisnici će i sami moći upisati iznos napojnice. Maksimalno možete ostaviti 150 kuna, a iznos napojnice bit će prikazan na potvrdi koju dobiju na e-mail.

Harald Kruger, CEO and Chairman of the Board of Management of BMW AG and Dieter Zetsche, CEO of Daimler AG, shake hands at a news conference to present plans for combining the companies' car-sharing businesses, in Berlin ULAŽU MILIJARDU EURA BMW i Daimler skupa pokreću tvrtku - za borbu protiv Ubera

Svi oni koji zaborave ostaviti napojnicu prilikom plaćanja, moći će to učiniti i naknadno. Ostavljanje napojnica putem aplikacije bit će moguće isključivo za plaćanje karticama. 

- U posljednjih nekoliko mjeseci, mnogi partneri su nas tražili da implementiramo ovu opciju tako da korisnici koji žele, mogu nagraditi izvrsnu uslugu kroz samu aplikaciju. Mogućnost davanja napojnica već je dostupna u nekoliko gradova diljem svijeta te smo uzbuđeni što je Hrvatska jedna od zemalja koja uvodi ovu opciju - istaknuo je Davor Tremac, direktor tvrtke Uber za jugoistočnu Europu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message