Obavijesti

Tech

Komentari 8

Uz ove aplikacije vaše ljetne fotke će dodatno zabljesnuti

Uz ove aplikacije vaše ljetne fotke će dodatno zabljesnuti
6

Fotografije s putovanja, odmora, koncerata preko ljeta pune vaše feedove na društvenim mrežama, a uz ovih par aplikacija lako ćete moći istaknuti najbolje detalje i pokazati svoje umijeće drugima

VIDEO

Ljeto nam potpuno pokazuje svoju snagu, a praznici  i godišnji odmori za mnoge znače putovanja, zabavu, druženja i priliku za gomilu uspomena i fotografija koje ćemo rado podijeliti na Instagramu i drugim društvenim mrežama. Jer, tko više printa fotografije na papir? A ako želite da vaše fotografije dođu još više do izražaja ili da uz njihovu pomoć izvučete najbolje od svog talenta, isprobajte neke od ovih.

VSCO


Besplatan za skidanje, nudi puno više od Instagramovih osnovnih mogućnosti. Gomila alata izvući će iz vas pravog kreativca, a popularna je među foto entuzijastima i zbog potpuno manualnih kontrola kod fotografiranja i editiranja raw fotografija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Open Camera


Trenutno se nudi samo za Android uređaje, ali ovo je aplikacija koju su fotografi radili za druge fotografe. Radi se o projektu na kojem je radila velka zajednica i namijenjen je onima koji su iznimno ozbiljni oko mobilne fotografije. Od manualnih kontrola, glasovnog upravljanja, okretanja aplikacije za ljevake. Vrijedi je isprobati, a ako vam je previše brzo se možete vratiti standardnim aplikacijam.

Snapseed


Googleov alat moćna je tvornica koja će vam omogućiti široku slobodu uređivanja svih karakteristika fotografije nakon što ste je snimili. Želite li istaknuti pozadinu, neki detalj ili prilagoditi boje, Snapseed lakoćom može sve i puno više. 

Layout


Dok se Instagram nalazi gotovo na svakom telefonu, Layout je njihova dodatna aplikacija kojoj bi trebali dati šansu. Ona vam omogućuje da brzo i jednostavno izradite kolaž s velikim brojem predložaka koje jednim potezom možete doraditi kroz Instagram. 

YouCam


Ako želite poboljšati svoje selfije, YouCam je pravi make-up studio uz koji ćete u par poteza moći potpuno promijeniti svoj look prije postanja. Tu je i zabavni dio aplikacije gdje možete isprobavati razne sulude kreacije kako bi znalo što nikad ne staviti na sebe. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Istraživanje Revoluta: Hrvatska četvrta najpopularnija zemlja za odmor među turistima u Europi
HRVATI NA ODMOR U ŠPICI?

Istraživanje Revoluta: Hrvatska četvrta najpopularnija zemlja za odmor među turistima u Europi

Hrvati većinom ciljaju na srpanj i kolovoz, a Hrvatima su pak, top destinacije bile Slovenija, Italija, Njemačka, Austrija i Bosna i Hercegovina, pokazuje istraživanje financijske aplikacije Revolut

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...