Obavijesti

Tech

Uživajte u nogometu uz vrhunsku LED tehnologiju!

Uživajte u nogometu uz vrhunsku LED tehnologiju!
8

Komentiranje utakmica na Facebooku putem televizora i smanjenje buke na stadionu samo su neke od mogućnosti vrhunskih LED televizora koje Mikronis nudi s odličnim popustom

Uzbuđenje radi Europskog nogometnog prvenstva je počelo, a praćenje utakmica, pogotovo onih hrvatske reprezentacije, najljepše je u dobrom društvu i ispred vrhunskog TV ekrana. Prvenstvo će mnogi pratiti iz udobnosti svojih domova, pa ne trebaju izgovor da bi kupili novi televizor. LED tehnologija štedi energiju, a Mikronis nudi odličan popust na sedam LED televizora vrhunskih proizvođača Philips i LG – za dodatno uživanje u nogometnom navijanju!

Čak sedam modela LED televizora u trgovinama Mikronis sniženo je za 10%.  Tu je vrhunski dizajnirani model Philips 32PHK4100/12 s nevjerojatnim funkcionalnostima po cijeni od samo 1649,00kn kuna s popustom. Isprobajte njegovu odliku Ambilight, tehnologiju kojom se pozadinsko osvjetljenje raspršuje oko televizora i time sliku na HD TV-u čini manje napornom za oko – i upečatljivijom. Ovaj model nudi i opciju Digital Crystal Clear – skup tehnologija koje će automatski podesiti i poboljšati svaku sliku, bilo da se radi o vijestima, sapunici ili onom najvažnijem: nogometnoj utakmici. Zatim, tu je Perfect Motion Rate – digitalna tehnologija koja uglađuje neoštre slike koje se pojavljuju kod brze izmjene scena – što je važno kod prijenosa nogometne utakmice.

 

Model LG LF5800 ulazi u domenu Smart TV-a. Osim što ima detaljniju sliku razlučivosti Full HD: 1920*1080 i više priključaka (po tri HDMI-ja i USB-a, uz uobičajeni Scart) te virtualni surround zvuk iz zvučnika snage 20 W, ovaj „pametnjaković“ može pokretati nezavisne aplikacije. Najbolja stvar je ipak to što se na njega može bežično slati sadržaje s računala, mobitela, tableta. Cijena s popustom 2429,00kn kuna.

Tu je i televizor s većim ekranom LG LF540V, s dijagonalom od 43" (1,08 metara) koji je tek par stotina kuna skuplji od svog manjeg rođaka te model LG LH570V koji iza 43" ekrana krije brojne „pametne“ mogućnosti te Picture Mastering Index koji poboljšava sliku, posebice kod brze izmjene slika u prijenosu nogometa. Clear Voice III je treća generacija napredne tehnologije koja pojačava zvuk glasa nauštrb pozadinske buke – što je posebno korisno kod nogometnih prijenosa, kada spikera jedva čujete od buke na stadionu. Cijena s popustom za ova dva modela je 2849,00 kuna i 3499,00 kuna.

Za vrhunsku sliku nogometnih utakmica tu je i model Philips 40PFT6510/12, Smart TV koji je pogonjen Android sustavom. To znači da nam je na raspolaganju puno, puno više aplikacija nego za ostale Smart TV platforme, a posebice će profitirati ljubitelji igara. Osim mnogih funkcionalnosti, ovaj televizor sa stražnje strane daljinskog upravljača ima tipkovnicu sa slovima – ako poželite usred utakmice komentirati nepravedno dosuđen jedanaesterac na Facebooku, možete, i to bez ustajanja iz fotelje! Cijena ovog televizora s popustom je 3899,00 kuna.

U Mikronis ponudi na popustu su i model LG LH541V koji je s ekranom veličine 49" osjetno veći od prethodno opisanog Philipsa, a tek 150 kuna skuplji – cijena mu je s popustom 4049,00 kuna. Oni koji imaju dovoljno mjesta za 55" (140-centimetarski) televizor za Europsko nogometno prvenstvo će odabrati model: Philips 55PFT6510/12 po cijeni s popustom 6499,00 kuna.

Dođite u Mikronis i uživajte u nogometu! Više informacija na www.mikronis.hr

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Isprobali smo: Honor Magic 6 Pro s top baterijom i kamerom puca na sam svjetski vrh
NUDE INOVATIVNA AI RJEŠENJA

Isprobali smo: Honor Magic 6 Pro s top baterijom i kamerom puca na sam svjetski vrh

Honor je u Magic 6 Pro ubacio svoje najjače adute i napravio telefon odličnog dizajna koji ima impresivnu bateriju

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu