Obavijesti

Tech

Komentari 1

Velika konferencija: Sve tajne digitalnih trendova u bizinisu

Velika konferencija: Sve tajne digitalnih trendova u bizinisu
1

I ove godine konferencija Digital Takeover powered by 24sata, Express, JoomBoos i Miss7 okupit će zanimljive svjetske predavače i vrhunske stručnjake

VIDEO

Najveća regionalna digitalna konferencija, Digital Takeover, u ožujku se u drugom izdanju vraća u Zagreb.

U novom izdanju konferencije sudionicima donosimo širu sliku digitalne transformacije, ali i naglašavamo važnost praćenja trendova u digitalu kako bi se izvuklo najbolje iz tog svijeta. Donosimo i nova konkretna rješenja i savjete za kreiranje održive digitalne kulture na hrvatskom tržištu, koje tek čeka “eksplozija” digitala.

Posjetitelji će iz prve ruke saznati kako se nositi sa svijetom neprestane inovacije: istraživanjem, analiziranjem i pružanjem konkretnih primjera i načina na koje je digitalna transformacija, disrupcija, inovacija i “experience” ekonomija promijenila, a i dalje nastavlja mijenjati način na koji se posao odvija. Iako je digitalna transformacija zahvatila gotovo sva područja poslovanja i života, a o njoj se govori svakog dana, i dalje je izazov kako ju je moguće uspješno implementirati u kulturu poslovanja. Usmjeravamo fokus na ljudski faktor u cijeloj digitalnoj transformaciji; na koji način treba slušati korisnika i kako mu pristupati u eri u kojoj je praćenje inovacija u tehnologiji i praćenje navika korisnika neizbježno.

Digital Takeover pokrenut je još u ožujku 2015. kao serija manjih predavanja. Kroz više od deset događaja dosad je okupio više od 1500 sudionika. Sve je to kulminiralo najvećom regionalnom digitalnom konferencijom u ožujku prošle godine. Na konferenciji u zagrebačkom Cinestaru okupilo se više od 500 domaćih i regionalnih digitalnih stručnjaka.

Pet ključnih stvari koje dijele uspjele digitalne transformacije
Pet ključnih stvari koje dijele uspjele digitalne transformacije

Najnovije trendove i praktična znanja iz struke predstavilo je 18 međunarodnih i domaćih predavača u bogatom programu kroz 10 sati s 14 različitih predavanja, radionicama, brainsnackovima i panelom u tri dvorane, a 24sata udružila su snage s gotovo 50 partnera koji su na svoj način pomogli konferenciju i prepoznali važnost digitalne komunikacije.

Sudionici konferencije imali su priliku poslušati predavanje generalnog direktora Ubera za Srednju i Istočnu Europu, Roba Khazzama, voditelja poslovanja Vibera za Rusiju i CIS regiju, Evgeniyja Roshchupkina, Damiana Hube iz Googlea, prof. dr. Klemensa Skibickog - konzultanta u području digitalne transformacije i predavača s međunarodnim iskustvom.

Ovih 7 navika treba usvojiti za uspjeh digitalne transformacije
Ovih 7 navika treba usvojiti za uspjeh digitalne transformacije

Na radionicama Visokog učilišta Algebra, edukacijskog partnera konferencije, posjetitelji su saznali sve što ih zanima o upravljanju poslovanjem kroz digitalnu transformaciju i digitalnom marketingu. Program je dodatno obogatila zanimljiva panel rasprava na kojoj su sudjelovali Davor Bruketa, Davor Runje, Nina Išek Međugorac i investitor Nenad Bakić. Oni su uz moderatora Karla Stojčevića raspravljali o samom kreiranju kulture za digitalnu transformaciju unutar vlastitih kompanija.

1
| Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, ilustracija

Na konferenciji Digital Takeover 2017. dodijeljena su priznanja Business leaders predvodnicima digitalnog poslovanja u Hrvatskoj. Priznanje za najveću investiciju u digitalnu tehnologiju osvojio je Hrvatski Telekom. Meshpoint je prepoznat kao najbolji društveno-odgovorni projekt, dok je nagradu za iskorak u korištenju novih medija u komunikaciji s potrošačima osvojio HEP. Nagrada za postignuća u području razvoja “gaminga” kao izvoznog proizvoda pripala je Nanobitu, a Zagrebačka banka dobila je nagradu za svoj inovativan pristup u digitalnom oglašavanju.

Digital Takeover otkriva kako se nositi sa svijetom inovacija
Digital Takeover otkriva kako se nositi sa svijetom inovacija

I ove godine konferencija Digital Takeover powered by 24sata, Express, JoomBoos i Miss7 okupit će zanimljive svjetske predavače i vrhunske stručnjake, privući velik broj posjetitelja iz Hrvatske i regije te se udružiti s brojnim partnerima koji prepoznaju važnost digitalne transformacije za naše tržište i potiču usvajanje najnovijih svjetskih trendova.

Bogat program konferencije otkrivamo uskoro, a sve informacije i novosti o Digital Takeoveru pratite na Facebooku i web stranici www.digitaltakeover.hr.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh
DIGITAL TAKEOVER

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh

Predsjednik Uprave Atlantic Grupe jedan je od najuspješnijih biznismena u Europi, a njegov poslovni put do vrha inspirativna je priča o poslovanju u kojem uvijek treba imati rješenje u rukavu za najgore situacije

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja
ZNAČAJNA UŠTEDA

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja

Ljetna sezonska sniženja su završila, no to ne znači i kraj popustima i niskim cijenama. Ako pomnije pratimo ponude u trgovinama i web shopovima, proizvode po sniženim cijenama možemo kupovati tijekom cijele godine
Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska
Marka iz budućnosti

Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska

Uskoro će se na domaćem tržištu pojaviti prva digitalno-analogna kombinacija poštanske marke, čiji će dio služiti za uobičajeno slanje pošte, a dio za korištenje na blockchainu