Obavijesti

Tech

Komentari 0

Viber je priredio novo iskustvo komunikacije za Siget festival!

Viber je priredio novo iskustvo komunikacije  za Siget festival!

“Ludi stikeri Sigeta” i festivalski vodič David zabavljati će posjetioce najvećeg ljetnog događaja središnje Europe!

BUDIMPEŠTA – 12.lipnja, 2017Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmjenu poruka najavila je početak svoje nove kampanje koja će poklonicima ljetnih festivala pružiti sasvim novo iskustvo – stikere priređene samo za Siget Festival u Mađarskoj! Kampanju ove sezone po prvi put sačinjavaju besplatni paket prvih animiranih Viber stikera „Crazy Sztickerz by Sziget” (“Ludi stikeri Sigeta) koji je zabilježio čak 300,000 preuzimanja u prva tri dana po uvođenju na Viber kao i David, originalni Viber chat bot, prisutan na Sziget Viber Public Accountu, koji će obavljati ulogu festivalskog vodiča.

Siget i Viber ovim interaktivnim inovacijama nastoje digitalni doživljaj festivala podići na još jedan viši nivo. Pored animiranih festivalskih stikera koji su po prvi put dostupni u Mađarskoj, digitalno iskustvo je pojačano prisustvom Davida – zvaničnog chat bota Sigetovog Viber Javnog računa (“Sziget Viber Public Account”) koji će imati ulogu festivalskog vodiča tako što će im pomagati pri kupovini karata, dijeliti informacije o programu i aktivnostima širom festivalskog prostora te prenositi vremensku prognozu tijekom trajanja događaja.

Suradnja između Siget Festivala i Vibera otpočela je prošle godine, uz impresivan uspjeh postignut kroz skoro 1.5 milijuna preuzetih i 8 milijuna podijeljenih stiker paketa na Viber platformi.

„Siget je uvijek bio sklon uvođenju novih, inovativnih rješenja na svoje kanale komunikacije” – izjavio je Tamaš Kadar, Direktor Organizacijskog odbora Festivala. “Po prvi put ćemo ove godine koristiti posljednju generaciju animiranih Viber stikera što se smatra jedinstvenom inicijativom u našoj zemlji” – dodaje Kadar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Preuzmite besplatno animirane “Lude stikere Sigeta” („Crazy Sztickerz by Sziget”) i upoznajte se sa Davidom, festivalskim vodičem koji će vam se naći na raspolaganju tijekom najvećeg ljetnog festivala središnje Europe!

O Viberu:
Mi u Viberu povezujemo ljude – bez obzira tko su ili odakle su. Naših više od 800 milijuna korisnika diljem svijeta imaju pristup nizu značajki kao što su razgovori jedan na jedan, video pozivi, grupne poruke ili ažuriranja i razgovori s njihovim omiljenim brandovima i poznatim osobama. Nudimo korisnicima sve alate za slobodno izražavanje. Viber je dio grupacije Rakuten, svjetskog lidera u e-trgovini i financijskim uslugama. Pridružite se Viberu danas i uživajte u najboljem iskustvu komunikacije na svijetu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje