Tech

Komentari 2

Viberov SOS paket osigurava savršeno ljeto za pamćenje

Viberov SOS paket osigurava savršeno ljeto za pamćenje

Viber je od besplatne aplikacije za komunikaciju s prijateljima postao koristan, nužan, pa čak i revolucionaran digitalni alat koji vam na brojne načine uljepšava svakodnevicu i omogućuje moderan stil života.

Ljeto je i službeno stiglo. Vrijeme je predivno (OK, pržimo se, ali ništa novo) i svi su super raspoloženi, a kako i neće biti kad je vrijeme godišnjih iza ugla! Zato se pripremite i budite sigurni da vam ništa ne pokvari planiranje vremena za sebe jer ste ga itekako zaslužili. Dobre vile Vibera su na terenu, a za vas su ljetni SOS paket napunile digitalnim iznenađenjima za savršeno ljeto 2019.! Prije nego se totalno bacite u ljetni mod, sredite svoj najdraži mobitel i skinite najnoviju verziju Vibera, u kojoj vas očekuju najnoviji i najnapredniji alati, a sve radi još brže.

Planiranje bez greške
Jeste li znali da rezervaciju smještaja za cijelo ljetovanje, kao i dijeljenje dobrih hotela na koje ste naišli s prijateljima, možete obaviti u samom Viberu? Samo otvorite menu Chat ekstenzija (GIF+) i pomoću Booking.com pretrage pronađite savršen smještaj, chatom ekipi pošaljite prijedloge i dovršite rezervaciju bez izlaženja iz Viber aplikacije. Za održavanje dobre vibre pri planiranju ubacite i malo glazbe pomoću Viberovih globalnih partnera Spotifyja i YouTubea. Da se ne dosađujete dok ekipa odlučuje i bira, lagano ih požurite TuneMoji GIF-ovima sa zvukom.

Osjećajte se kao kod kuće
Jednom kad konačno krenete i kilometri promiču, zadnja stvar oko koje želite brinuti su nepredviđeni ili skriveni troškovi pri zvanju kući. Ne brinite, čuvamo vam leđa. Pomoću Viberovog lokalnog broja možete primati pozive i poruke bez ikakvih roaming naknada. To znači da slobodno putujete kamo god želite i razgovarate kad god poželite, bez bankrota. Lokalni broj vam omogućuje posjedovanje lokalnog broja telefona, kako bi vas bilo tko van samog Vibera mogao zvati i slati vam SMS poruke, a sve po lokalnim cijenama. Vi se samo opustite i osjećajte se kao kod kuće gdje god se nalazili, rezervirajte mjesto u restoranu ili izlet bez dodatnih naknada i budite sigurni da ste prijateljima i obitelji i dalje dostupni bez komplikacija. Lokalni broj je trenutno dostupan u SAD-u, Ujedinjenom Kraljevstvu i Kanadi, a mogućnost korištenja uskoro će se proširiti na još zemalja.

Ne bi bilo pošteno da se morate suzdržavati od komunikacije s prijateljima, obitelji, kolegama ili bilo kim samo zato što je zvanje preskupo! Ako neki od vaših prijatelja nemaju instaliran Viber, iskoristite Viber Out koji vam omogućuje pozivanje brojeva koji nisu na Viberu, kroz samu Viber aplikaciju. Nabavite si plati-kako-trošiš kredite ili uštedite uz paket za pozivanje.

Nije problem ni ako ne govorite lokalni jezik jer ih Viber zna preko 30. Dovoljno je duže pritisnuti na poruku kako biste dobili opciju automatskog prevođenja i to biranjem jezika. Uz Viber ih “znate” sve i pišete bez greške ili tipfelera. Je li vam se ikad dogodilo da ste htjeli poslati “Baš si komad!”, a otišlo je “Baš si koma!”? Nema više sramoćenja zbog brzopletosti jer sad konačno možete naknadno uređivati poruke Edit opcijom. Također, ako vam se umjesto krivog slova dogodi da cijelu poruku pošaljete totalno krivoj osobi, bit će vam drago znati da je možete izbrisati za sve koji su je primili čak i nakon što je poslana.

Bez gubljenja po karti
Ako želite podijeliti svoju lokaciju s prijateljima koji su vam se odlučili pridružiti, iskoristite opciju Podijeli lokaciju. Označite gdje se nalazite ili odaberite adresu i pošaljite im je putem Vibera. Nema lakšeg načina, čak ni ako ste se izgubili na Velebitu u japankama.

Zaboravite na dosadu
Kad poželite ubiti malo vremena dok čekate autobus ili avion, zaigrajte neku od mnogih cool Viber igara. Viber Igre su zabavan i interaktivan način za povezati se s prijateljima kroz poziv na zajedničko igranje, koji možete poslati bilo kome sa svoje liste kontakata.

Ostanite u kontaktu
Ljetovanje je najbolje kad je s ekipom! Zašto za godišnji ne pokrenuti svoj Viber Community - grupni chat s neograničenim brojem članova, naprednim administratorskim mogućnostima i hrpom novih opcija za chatanje. U Community pozovite sve s kojima želite ostati u kontaktu i dijeliti svoje avanture, proslavite s njima godišnjice legendarnih putovanja… Svi doživljaji i fotografije s ljetovanja koji “nisu za svačije oči” sigurni su u zajedničkom Communityju jedne od najkorištenijih instant messaging aplikacija u Hrvatskoj.

Ne dajte da vas rodbina gnjavi na nekoliko različitih chatova i aplikacija. Nazovite ih sve odjednom putem Viberove najnovije opcije Grupnih poziva, koji podržavaju razgovor s do 5 osoba istovremeno. Sve to uz kristalno čistu kvalitetu poziva.

Uz stickere nema nesporazuma
Ponekad su riječi suvišne, a ponekad ne možete pronaći one prave. U oba slučaja izvucite asa iz rukava, urnebesne stickere koji savršeno opisuju što ste željeli reći. Preuzmite Severinin sticker paket i u pravom trenutku iskoristite neke od najpopularnijih stihova poput “Ovo će biti dobra noć predosjećam”. Ako vam je draže chillati uz Narodni radio, preuzmite njihove glazbene stickere i šaljite omiljene stihove poput “Meni je super”, dok uživate u hladnom pivu na plaži.

Viber je od besplatne aplikacije za komunikaciju s prijateljima postao koristan, nužan, pa čak i revolucionaran digitalni alat koji vam na brojne načine uljepšava svakodnevicu i omogućuje moderan stil života. Inovativne opcije koje vam olakšavaju niz situacija pretvorile su ga u aplikaciju koja na jednom mjestu pruža smislen i zabavan sadržaj uz istovremeno pružanje usluga zbog kojih je postao još lakši za korištenje i produktivniji za svoje korisnike.

S Viberom, svijet vam je na dlanu. Uživajte u ljetu!