Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Web.burza mijenja ime: 'Kao Human ćemo lakše raditi vani'

Web.burza je s radom krenula 2001. godine, a nakon više od 1000 projekata odlučili su promijeniti ime u Human, što bi im trebalo biti od velike koristi u iskoraku na strana tržišta

Foto: Rene Batista
0 komentara

Jedna od najpoznatijih hrvatskih digitalnih agencija, web.burza, nakon 18 godina rada od danas i službeno mijenja ime te postaje Human, a direktor kompanije Vanja Bertalan objasnio je kako su vrijednosti svih ljudi, zaposlenika, ali i klijenata i korisnika bili misao vodilja koje su ih dovele do novog imena kompanije. 

- Godinama smo pomicali granice, predvodili razvoj tržišta te postavljali standarde u interakciji s korisnicima, a upravo je godina punoljetnosti zrela za formalnu promjenu imena kako bi još snažnije iskoračili na strana tržišta - kaže Bertalan i pojašnjava jedan od razloga za promjenu imena. 

Dodaje kako Human predstavlja njihovu srž i međusobne odnose, ali i odnose prema klijentima što su ih gradili kroz web.burzu. 

Foto: Rene Batista

- Do promjene imena je došlo kao spoj dvije potrebe, jedna je veći fokus na izvoznu komponentu gdje smo se teško snalazili s izgovaranjem i razumijevanjem našeg imena, a drugi potječe od činjenice da smo dobili previše upita za posao usmjerenih na burzu rada. Jednostavno smo morali nešto poduzeti, a godina u kojoj slavimo punoljetnost bila je prigodna - dodao je.

Tvrtka koja se bavi izradom strategija digitalnog nastupa, dizajnom user experiencea, web stranica, web i mobilnih aplikacija, odnosno svih sučelja koja omogućuju interakciju računala i ljudi sa svojim je radom krenula 2001. godine iz ureda u 18 kvadrata. Danas imaju urede u Zagrebu i Osijeku i zapošljavaju 40 ljudi. 

- Često čujem od kolega i poznanika iz industrije da imaju problema s pronalaskom kvalitetnog kadra, imamo i mi, ali indikator da radimo nešto dobro je činjenica da naši stariji programeri rade s nama preko 15 godina. To nam govori da radimo nešto dobro na društvenoj razini, da smo Human - kaže Bertalan.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message