Obavijesti

Technomarket preporučuje - Samsung Smart televizore!

Technomarket preporučuje - Samsung Smart televizore!
3

Televizor je centar naših domova i središnji uređaj koji povezuje našu obitelj na kraju dana. Za Samsung to znači omogućavanje pametnog televizora budućnosti, danas.

Televizor je centar naših domova i središnji uređaj koji povezuje našu obitelj na kraju dana. Za Samsung to znači omogućavanje pametnog televizora budućnosti, danas – putem novog televizora koji vas prepoznaje i odgovara vam, povezuje vašu obitelj unutar i izvan kuće te nudi nevjerojatne mogućnosti sadržaja personaliziranih prema vašem životnom stilu i potrebama. Kako bi proširio novo TV iskustvo i pružio obitelji buduće tehnologije, Samsung je stvorio mogućnost nadogradnje televizora svake godine – osiguravajući tako najbolje novo TV iskustvo za godine koje dolaze. Samsung pametni televizori, poznatiji kao SmartTV stvaraju jedan potpuno nov i poseban eko sustav i ruše barijere među međusobno povezanim uređajima. Vizija Samsunga objedinjuje tri pokretačke filozofije za pametniji život: Smart Interaction (Pametna interakcija), Smart Content (Pametan sadržaj) i Smart Evolution (Pametna evolucija), sve s čime će se korisnici susretati na Smart TV tehnologiji. 

46" ES7000 Series 7 SMART Full HD LED TV

Budućnost pametnog televizora – danas

  • Postignite interakciju koristeći intuitivno glasovno upravljanje i upravljanje pokretima
  • Pristupite aplikacijama, sadržaju, Skype-u, Internetu i mnoštvu drugih opcija 
  • Unaprijedite svoj televizor svake godine koristeći Smart Evolution
  • Uživajte u besprijekornim pokretima, HD prikazima i nevjerojatnom 3D

Otkrijte budućnost kućne zabave uz Samsung ES7000 Slim LED TV. Napredna tehnologija ljudske interakcije putem glasovnog upravljanja i upravljanja pokretima, olakšat će vam kontrolu i pristup velikom rasponu sadržaja koji se nalazi na Smart Hubu, 3D zabavi i aplikacijama, kao i pretraživanju interneta i sl. Drugim riječima, Samsung vam pruža alternativu upotrebi daljinskog upravljača u situacijama kada on nije poželjan ili prikladan. Uz Smart Evolution, odnosno Pametnu evoluciju, više nikad nećete morati kupiti novi televizor. Zahvaljujući svojoj vlastitoj system-on-chip tehnologiji, Samsung je omogućio da putem jednostavnog utor na stražnjoj strani televizora iz godine u godinu možete nadograđivati svoj uređaj kako bi zadovoljio najnovije tehnološke potrebe.

U Technomarketu UE-46ES7000, 14.999,00 kn

43" E450 Serija 4 Plazma TV

Ova vrlo atraktivna serija televizora nudi brojne pogodnosti koje Vam mogu olakšati svakodnevni život. Jedna od tih značajki je ConnectShare™ Movie opcija zahvaljujući kojoj možete spojiti svoj USB priključak ili tvrdi disk kako biste prikazali filmove, slike i glazbeni sadržaj koji je na njima pohranjen, a možete direktno povezati do četiri uređaja. BD Wise tehnologija održava konstantnu komunikaciju između Samsung Blu-ray playera i televizora kako bi se postigle optimalne performanse. 

Samsung je prilikom izrade također mislio i na okoliš. Ova nova serija izrađena je od netoksičnih materijala i manjeg broja komponenata. Još jedna od pogodnosti je i Digital Noise Filter, koji eliminira šumove signala prikazane na zaslonu te tako omogućava kristalno čistu sliku. Tome doprinosi i Wide Colour Enhancer, značajka koja koristi napredne algoritme za drastično poboljšanje kvalitete slike. Raspon cijena za plazma televizor ove serije kreće se u rasponu od 3.499,00 do 5.199,00 kn u Technomarket trgovinama.

U Technomarketu PS-43E450 3.499,00 kn


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu