Obavijesti

Komentari 0

Trgovanje binarnim opcijama online – popunite kućni budžet

Trgovanje binarnim opcijama online – popunite kućni budžet
1

Ima mnogo načina da se zaradi online, trgovanje binarnim opcijama je jedan od provjerenih i zadnjih godina najpopularnijih načina. Zarada od kuće je najprimamljivija, pogotovo za mlade, obrazovane, a nezaposlene ljude.

VIDEO

Internet je pun raznih foruma i siteova koji obećavaju brzu i laku zaradu. Upozoravamo čitatelje da ne nasjedaju na te priče. Na trgovanju binarnim opcijama se može lijepo zaraditi, ali nije lako i svakako ne ide preko noći.

Trgovanje binarnim opcijama se odvije online, tako da je sve transparentno i sami možete pratiti tržišta da biste vidjeli ishode svojih ulaganja. Radi se o najbrže rastućoj grani internetske financijske industrije. Binarne opcije su financijski instrumenti koji imaju dva moguća ishoda, pozitivan ili negativan, jedinica ili nula, a temelji se na kretanju cijena dionica, burzovnih indeksa, cijena nafte, zlata ili srebra i sličnih dobara. Primjerica ako ste se specijalizirali za praćenje tržišta dionica, znate da uskoro Samsung objavljuje kvartalne rezultate poslovanja. Ovisno o tome očekujete li da će rezultati biti dobri ili loši možete kupiti binarnu opciju koja predviđa rast ili pad cijene dionice. Ako kvartalni rezultati budu dobri dionica Samsunga će dobiti na vrijednosti. U tom slučaju onu koji su uložili u opciju rasta cijene tada će zaraditi na kupljenoj opciji, oni koji su uložili u pad cijene gube svoje ulaganje. Zato je važno poznavanje finacnijskog tržišta i analitičko praćenje trgovanja, bilo dionica, bilo nekog dobra ili kretanja tržišnih indeksa.

Zašto trgovanje binarnim opcijama?

Zato što ako trgovanju posvetite dovoljno vremena možete lijepo zarađivati. Naime ako ste u prethodnom primjeru odabrali pravu opciju zaradili biste ovisno o brokeru s kojime radite 80% do čak 90% povrata na svoje ulaganje. Naravno uloženi iznos vam ostaje. Tako da ako uložite sto kuna vrati vam se 180 kn ili čak 190 kn.

Da biste bili dugoročno uspješni u trgovanju binarnim opcijama ne biste se nikako smjeli oslanjati na sreću. Važno je skupljati znanje i raditi konstantne analize prije svake odluke o ulaganju. Na internetu se može pronaći puno informacija o trgovanju binarnim opcijama. Stranica koju mi preporučamo je Options Reviews. Options Reviews sadržava mnogo kvalitetnih savjeta o trgovanju binarnim opcijama, a također rade i kvalitetne recenzije brokera, tako da dramatično smanjuju šanse da uđete u odnos s brokerom koji je varalica. Svi brokeri koji su preporučeni na toj stranici su višestruko provjereni i može im se ukazati povjerenje.

Kad počinjete s trgovanjem binarnim opcijama bitno je znanje koje prikupite na siteovima poput Options Reviews i primijeniti, a za to najbolje iskoristiti ponude brokera koji nude demo account ili prvih nekoliko besplatnih trgovanja. Recimo broker 365binaryoption nudi čak tjedan dana besplatnog trgovanja. U tjedan dana možete iskušati mnoge strategije u trgovanju i kada rok istekne možete uložiti pravi novac početi zarađivati.

Brokeri za nove korisnike nude bonuse koji često, ovisno o visini vašeg depozita mogu iznositi i do 150%. Ako recimo nakon testnog perioda uložite 1.000 kn, broker vam na to doda još 1.500 kn. Bitno je naglasiti da profit koji ostvarite trgovanje binarnim pcijama brzo i lako možete povući u bilo kojem trenutku. Brokerima najčeše treba dan-dva da vam isplati vaše dobitke na vaš račun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku