Obavijesti

U Palmanova outlet village stiže ljeto povoljnih prilika

U Palmanova outlet village stiže ljeto povoljnih prilika
9

Novo ljeto, prepuno povoljnih prilika za šoping i zabavu, stiže u Palmanova Outlet Village, idealno mjesto gdje možete ugodno provesti slobodno vrijeme, na otvorenom, s obitelji ili prijateljima

U mjestu Ajello (koje pripada području grada Udine u regiji Furlanija Julijska krajina), Palmanova Outlet Village je jedini talijanski outlet do kojeg se lako stigne iz Hrvatske. Na samo 36 km od Nove Gorice, do  Palmanova Outlet Villagea se dolazi preko izlaza Palmanova na autocesti A4 Venezia-Trieste, a outlet je otvoren svakim danom – uključujući i nedjelju i blagdane - od 10.00 do 20.00 sati. 

Od 18. lipnja do 27. kolovoza na programu je ponovno ljetna revija „Šoping pod zvijezdama“, a svakog četvrtka outlet će biti otvoren do 23.00 sata uz besplatna događanja za sve posjetitelje centra. Glazba, ples, koncerti na otvorenom kao i ekskluzivni gosti učinit će vaše ljetne večeri još interesantnijima. Na raspolaganju će biti i putujući vlakić koji će voziti najmlađe ulicama outleta.   

Palmanova Outlet Village je pravi pravcati raj za kupnju po niskim cijenama! U našem outletu zastupljeni su neki od najbitnijih talijanskih i internacionalnih brandova – za casual i elegantnu odjeću – a to su Nike, Adidas, Alberta Ferretti, Pollini, Iceberg, Gap, Guess, Calvin Klein, Moschino, Tommy Hilfiger, Piquadro i Puma i njihovi artikli koji se prodaju po sniženim cijenama.  

Od  4. srpnja do 16. kolovoza počinju Extra sniženja, jedinstvena prilika koju ne smijete propustiti ako želite iskoristiti popuste, koji idu i do sedamdeset posto na outlet cijenu, u svim trgovinama centra. Prilikom prvog dana Extra sniženja outlet će biti otvoren do 23.00 sata. Tijekom večeri bit će organizirana projekcija multivizija pod nazivom „Velika putovanja Fotografske udruge Palmarino“.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bogat program događanja i aktivnosti vezanih za animaciju, tijekom cijele godine, čini posjetu Outletu još interesantnijom i tako naš centar postaje mjesto gdje ugodno možete provesti slobodno vrijeme na otvorenom, s obitelji ili prijateljima. U outletu imamo na raspolaganju dobre male restorane u kojima možete kušati sve najbolje što postoji od talijanske gastronomije.

Svakog dana, za naše najzahtjevnije klijente, imamo na raspolaganju, također, profesionalnu uslugu personal shoppera. Kontaktirajte Info točku Outleta na broj +39 (0)432837810. Tim stručnjaka će vam pomoći u pronalaženju idealnog izgleda za svaku priliku. 

U Palmanova Outlet Villageu posebnu pažnju smo posvetili najmlađima. Na raspolaganju vam stoji zona za igranje u potpunosti opremljena za zabavu mališana, zona za previjanje i brigu o vašem djetetu kao i usluga najma dječjih kolica. Također, tijekom cijelog ljeta četvrtkom večer,  subotom i nedjeljom poslijepodne, putujući vlakić će voziti najmlađe ulicama Palmanova Outleta.

Blizina s mnogim turističkim atrakcijama naše Zemlje čini ovaj Outlet nezaobilazno i vrlo ugodno mjesto za šoping, kao neka vrsta malog predaha od putovanja u otkrivanju ljepota Italije. 

Za dodatne informacije: www.palmanovaoutlet.it

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina