Obavijesti

Uskršnji popusti do kraja mjeseca u Meblu do 30%!

Uskršnji popusti do kraja mjeseca u Meblu do 30%!
8

Uskrs u Meblu ove godine obiluje brojnim pogodnostima. Do kraja mjeseca darujemo vam posebne popuste na dekorativni asortiman, kuhinje, krevete i još mnogo toga!

Proljeće osim prirode budi i čovjekovu želju za promjenom i osvježenjem u svom okruženju pa tako i u vlastitom domu. Ličenje zidova jedan je od uobičajenih proljetnih kućnih poslova. Nova boja na zidu može u potpunosti promijeniti ambijent i atmosferu u našem domu.  Osim boje i kombinacija boja u kontrastu na zidovima, posljednjih godina pojavljuju se i zidne papirnate ili tekstilne tapete koje se prema suvremenim pravilima uređenja interijera postavljaju samo na jedan do dva zida u prostoru.

Među najpoznatijim proizvođačima tapeta, vrh ljestvice tradicionalno zauzimaju engleski proizvođač Osborne & Little te njemački Marburg. Tu je i nešto mlađi – Eijffinger, koji prednjači u ponudi fototapeta- velikih digitalnih printova pogodnih za oblaganje čitave površine zida. Za te poznate kuće dezene potpisuju vodeći svjetski dizajneri kao što su Natasha Marschall, Ulf Moritz, Nina Campbell i dr. Najnovije kolekcije navedenih proizvođača možete pronaći u svim Meblo salonima. Posebno valja istaknuti najnovije dječje kolekcije Manekin (Marburg) te Un Bisou (Eijffinger) koje će za tren oživiti svaku dječju sobu.

Osim samih zidova promjena zastora, prekrivača i podnih prostirki male su investicije  koje mogu u potpunosti stvoriti novi ugođaj. U Meblo salonima dostupna je kolekcija gotovih proizvoda Motivi, ali i veliki izbor tkanina u metraži od kojih je moguće skrojiti zastore, prekrivače, jastučiće i sl. prema dimenzijama vlastitog prostora.

Ovogodišnji Uskrs u Meblu obiluje popustima i pogodnostima upravo na dekorativni program. Do kraja mjeseca travnja aktualni su popusti do čak 30% na dekorativni asortiman koji uključuje tapete, tkanine, dekorativne naljepnice te komadne artikle popust prekrivača, dekorativnih jastučića i gotovih zavjesa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pored popusta na dekorativni dio asortimana u tijeku su i atraktivni popusti na sjedeće garniture. Garnitura za sjedenje nalazi  svoje mjesto u dnevnom boravku, time možemo reći da dnevni boravak čini centralno mjesto obiteljskog života. To je mjesto gdje se odmaramo, igramo, učimo, družimo sa prijateljima. U Meblovim salonima imamo u ponudi vrlo praktične garniture za sjedenje izrađene u različitim materijalima, dekorativnim tkaninama, koži, ratanu. Do kraja travnja darujemo Vam popuste do 30% na vrhunske garniture iz linije Delta Salotti. Riječ je o garniturama Blog,  Roma, Primopiano i Jumbo. 

Jumbo je multifunkcionalna garnitura s vrlo kvalitetnim ležajem na razvlačenje. Zbog jastuka koji su pričvršćeni na strukturu, te uzglavlja koje je smješteno u unutrašnjosti naslona, vrlo se jednostavno pretvara u ležaj. Metalna struktura i žičana podnica te madrac sa oprugama napravljen od antialergijske pjene osiguravaju zdrav i kvalitetan san. Pomični naslon i rukonasloni,  prilagodljive dimenzije te brojne nijanse koža ili tkanina omogućuju ovom inovativnom trosjedu uklapanje u svaki interijer. 

Sve navedene garniture se mogu naručiti u nekoliko različitih kombinacija – kao kut, veći ili manji trosjed, dvosjed ili četverosjed, fotelja, damski ležaj,.... Sve to u mnogo različitih boja kože ili tkanine. Posjetite najbliži Meblo salon i uvjerite se da su snovi ostvarivi.

Ukoliko želite iz prve ruke dobivati sve informacije o novitetima, trendovima u dizajnu i opremi interijera, kao i o pogodnostima za Meblo klijente, prijavite se na Meblo Newsletter koji će periodično stizati na Vašu mail adresu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1