Komentari 0

Uskršnji popusti do kraja mjeseca u Meblu do 30%!

Uskršnji popusti do kraja mjeseca u Meblu do 30%!

Uskrs u Meblu ove godine obiluje brojnim pogodnostima. Do kraja mjeseca darujemo vam posebne popuste na dekorativni asortiman, kuhinje, krevete i još mnogo toga!

Proljeće osim prirode budi i čovjekovu želju za promjenom i osvježenjem u svom okruženju pa tako i u vlastitom domu. Ličenje zidova jedan je od uobičajenih proljetnih kućnih poslova. Nova boja na zidu može u potpunosti promijeniti ambijent i atmosferu u našem domu.  Osim boje i kombinacija boja u kontrastu na zidovima, posljednjih godina pojavljuju se i zidne papirnate ili tekstilne tapete koje se prema suvremenim pravilima uređenja interijera postavljaju samo na jedan do dva zida u prostoru.

Među najpoznatijim proizvođačima tapeta, vrh ljestvice tradicionalno zauzimaju engleski proizvođač Osborne & Little te njemački Marburg. Tu je i nešto mlađi – Eijffinger, koji prednjači u ponudi fototapeta- velikih digitalnih printova pogodnih za oblaganje čitave površine zida. Za te poznate kuće dezene potpisuju vodeći svjetski dizajneri kao što su Natasha Marschall, Ulf Moritz, Nina Campbell i dr. Najnovije kolekcije navedenih proizvođača možete pronaći u svim Meblo salonima. Posebno valja istaknuti najnovije dječje kolekcije Manekin (Marburg) te Un Bisou (Eijffinger) koje će za tren oživiti svaku dječju sobu.

Osim samih zidova promjena zastora, prekrivača i podnih prostirki male su investicije  koje mogu u potpunosti stvoriti novi ugođaj. U Meblo salonima dostupna je kolekcija gotovih proizvoda Motivi, ali i veliki izbor tkanina u metraži od kojih je moguće skrojiti zastore, prekrivače, jastučiće i sl. prema dimenzijama vlastitog prostora.

Ovogodišnji Uskrs u Meblu obiluje popustima i pogodnostima upravo na dekorativni program. Do kraja mjeseca travnja aktualni su popusti do čak 30% na dekorativni asortiman koji uključuje tapete, tkanine, dekorativne naljepnice te komadne artikle popust prekrivača, dekorativnih jastučića i gotovih zavjesa.

Pored popusta na dekorativni dio asortimana u tijeku su i atraktivni popusti na sjedeće garniture. Garnitura za sjedenje nalazi  svoje mjesto u dnevnom boravku, time možemo reći da dnevni boravak čini centralno mjesto obiteljskog života. To je mjesto gdje se odmaramo, igramo, učimo, družimo sa prijateljima. U Meblovim salonima imamo u ponudi vrlo praktične garniture za sjedenje izrađene u različitim materijalima, dekorativnim tkaninama, koži, ratanu. Do kraja travnja darujemo Vam popuste do 30% na vrhunske garniture iz linije Delta Salotti. Riječ je o garniturama Blog,  Roma, Primopiano i Jumbo. 

Jumbo je multifunkcionalna garnitura s vrlo kvalitetnim ležajem na razvlačenje. Zbog jastuka koji su pričvršćeni na strukturu, te uzglavlja koje je smješteno u unutrašnjosti naslona, vrlo se jednostavno pretvara u ležaj. Metalna struktura i žičana podnica te madrac sa oprugama napravljen od antialergijske pjene osiguravaju zdrav i kvalitetan san. Pomični naslon i rukonasloni,  prilagodljive dimenzije te brojne nijanse koža ili tkanina omogućuju ovom inovativnom trosjedu uklapanje u svaki interijer. 

Sve navedene garniture se mogu naručiti u nekoliko različitih kombinacija – kao kut, veći ili manji trosjed, dvosjed ili četverosjed, fotelja, damski ležaj,.... Sve to u mnogo različitih boja kože ili tkanine. Posjetite najbliži Meblo salon i uvjerite se da su snovi ostvarivi.

Ukoliko želite iz prve ruke dobivati sve informacije o novitetima, trendovima u dizajnu i opremi interijera, kao i o pogodnostima za Meblo klijente, prijavite se na Meblo Newsletter koji će periodično stizati na Vašu mail adresu.