Obavijesti

Uz Cammeo Card vožnja nikad nije bila lakša i povoljnija

Uz Cammeo Card vožnja nikad nije bila lakša i povoljnija
1

Prepaid kartica Taxi Cammea „Cammeo Card“ nastala je kao odgovor na potrebe klijenta, ali i tržišta koje zahtjeva što jednostavniji pristup korištenja usluga taksi prijevoza

Ovom karticom korisinicima se omogućava minimaliziranje brige oko prijevoza, točnije da uvijek imaju „vožnju u džepu“ i još k tome povoljniju nego prilikom uobičajenog plaćanja gotovinom. Na taj način izbjegava se stalna briga  oko financija i izdataka potrebnih za plaćanje vožnje. 

Cammeo Card kartica Taxi Cammea dostupna je svima na kioscima Tiska u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Puli. Cijena same kartice iznosi 100 kuna, ali je taj isti iznos odmah raspoloživ za korištenje, a svi koji se registriraju na službenoj internetskoj stranici Taxi Cammea dobivaju dodatnih 20 kuna na raspolaganje. Svaka nadoplata također je maksimalno pojednostavljena i funkcionira prema principu nadoplate bonovima za mobitele, a za svaku nadoplatu korisnici ostvaruju bonus od 10% nadoplaćenog iznosa.

Jednostavna aktivacija i upotreba
Kupljeni se bon aktivira jednostavno – potrebno je samo SMS poruku s ključnom riječi CARD, serijskim brojem kartice i serijskim brojem bona poslati na broj 88708, a putem istog broja s ključnom riječi STANJE može se provjeriti i trenutno stanje na računu.

Kartica za svaku prigodu
Posebnost i prednost ove kartice je da uz jeftiniju uslugu prijevoza omogućava i potpunu kontrolu nad troškovima prijevoza. Sam princip nadoplate vrlo je jednostavan i vrši se putem bonova koji se mogu kupiti na kioscima Tiska. Kartica je prenosiva, što je posebice praktično jer ju može koristiti više osoba. Kartica je također iznimno korisna ukoliko se osoba zatekne bez novca, a hitno joj treba prijevoz, te je posebno praktična za roditelje, umirovljenike, studente i tinejdžere jer je jednostavna za korištenje i osigurava vožnju u bilo kojem trenutku.

Sve informacije o Cammeo Card-u možete saznati ovdje, a za informacije o dodatnim uslugama Taxi Cammea, posjetite www.taxi-cammeo.hr.

Nagradna igra

Pitanja za nagradnu igru Cammeo Card na 24sata.hr:
Nakon što ste kupili Cammeo Card, registracijom na službenoj internetskoj stranici Taxi Cammea dobit ćete dodatnih
a.    5 kn
b.    10 kn
c.    20 kn

Slovo točnog odgovora zajedno s vašim podacima i ključnom riječi IGRA pošaljite SMS-om na broj 61024 (0,85 kn/SMS). Najbrži osvajaju Cammeo Card s 200 kn na računu. Primjer poruke: IGRA A, Ivan Horvat, Ulica 12, Mjesto 34567.

IT jedan d.o.o., 062/700 700.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u