Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Butković - najveća škola stranih jezika za mlađe uzraste

Butković strani jezici je vodeća i najveća škola za učenje i usavršavanje stranih jezika za mlađe uzraste u Zagrebu. Većinu polaznika čine djeca, ali u ponudi su i tečajevi za odrasle

Butković
Foto: Butković

Butković strani jezici je vodeća i najveća škola za učenje i usavršavanje stranih jezika mlađih uzrasta (do 18g) u Zagrebu. 60% polaznika čine djeca osnovnoškolske dobi, 25% srednjoškolci, dok ostatak čine tečajevi za odrasle.  

Poseban segment poslovanja čine business tečajevi s custome made programima koji se održavaju u prostorima tvrtki, a po čemu su Butković strani jezici poznati u poslovnom svijetu. 

Uspjeh škole zasniva se na metodici rada po kojoj je škola (pre)poznata, a iza kojeg stoje 22 godine iskustva, rada i ulaganja, počevši od utemeljiteljice škole gđe Vlatke Butković, preko zadnjih 15 godina rada njezine kćeri Vlatke Butković, koja je išla u korak s vremenom te unaprijedila tehnološki pristup učenju, informacijama i lakšem i inventivnijem učenju.

Rezultat toga je svakodnevno korištenje najsuvremenijih audio-vizualnih sredstava - Interneta, iPada, računala, projektora i drugih tehničkih pomagala u nastavi.

Također nastojimo biti na raspolaganju našim polaznicima i izvan nastave pa ih potičemo na dodatno sudjelovanje u raznim projektima bilo putem društvenih mreža bilo aktivnostima u prirodi. 

Posebno smo ponosni na knjižnicu u sklopu škole sa naslovima na svim stranim jezicima koje imamo u ponudi. Na raspolaganju je preko 1000 knjiga stupnjevane težine, od starter razine do 6. stupnja.

Kako bi polaznicima približili pojedine jezike što više česta su gostovanja izvornih govornika-predavača. Takvim gostovanjima osim samog jezika polaznicima približavamo i kulturu pojedinog govornog područja. Također u suradnji sa poslovnim partnerima osiguravama studijska putovanja i izlete u inozemstvo. 

Naši tečajevi su koncipirani na dva načina, jedan je pomoć djeci u svladavanju redovitog školskog gradiva, dok je drugi nadgradnja i usavršavanje školskog programa i stečenog znanja. U tu svrhu pomno pratimo program propisan od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i usklađujemo program naše škole s kriterijima i propisima Europske Unije.

Kako bi osigurali najvišu kvalitetu usluge tvrtka zapošljava diplomirane profesore stranih jezika usavršene za rad s pojedinim dobnim skupinama. Tvrtka potiče i osigurava profesorima stalno stručno usavršavanje.

Osim u Modecovoj 19, gdje smo za vas osigurali četiri vrhunski opremljene učionice, Butković strane jezike možete pronaći na još 12 lokacija u Zagrebu.

Za sve informacije obratite se u tajništvo škole na 01/3435-801, 091/3435-802 ili tajnistvo@butkovic.eu

Potražite nas na www.butkovic.eu 

Što nas čini grugačijima?!

  • najsuvremenija oprema u nastavi – iPad, računala, projektori
  • korištenje Interneta
  • knjižnica sa preko 1000 naslova
  • gostujuća predavanja izvornih govornika
  • stalni kontakt s roditeljima mlađih polaznika
  • poseban program za rad s talentiranom djecom 
  • grupe oformljene prema uzrastu (tečajevi za djecu), stupnju znanja i interesima polaznika      (odrasli tečajevi)
  • rad u grupama do maksimalno 12 polaznika
  • termini prema dogovoru
  • poslovni tečajevi u prostoru tvrtke u terminima prema dogovoru
Message