Obavijesti

Butković - najveća škola stranih jezika za mlađe uzraste

Butković - najveća škola stranih jezika za mlađe uzraste
1

Butković strani jezici je vodeća i najveća škola za učenje i usavršavanje stranih jezika za mlađe uzraste u Zagrebu. Većinu polaznika čine djeca, ali u ponudi su i tečajevi za odrasle

Butković strani jezici je vodeća i najveća škola za učenje i usavršavanje stranih jezika mlađih uzrasta (do 18g) u Zagrebu. 60% polaznika čine djeca osnovnoškolske dobi, 25% srednjoškolci, dok ostatak čine tečajevi za odrasle.  

Poseban segment poslovanja čine business tečajevi s custome made programima koji se održavaju u prostorima tvrtki, a po čemu su Butković strani jezici poznati u poslovnom svijetu. 

Uspjeh škole zasniva se na metodici rada po kojoj je škola (pre)poznata, a iza kojeg stoje 22 godine iskustva, rada i ulaganja, počevši od utemeljiteljice škole gđe Vlatke Butković, preko zadnjih 15 godina rada njezine kćeri Vlatke Butković, koja je išla u korak s vremenom te unaprijedila tehnološki pristup učenju, informacijama i lakšem i inventivnijem učenju.

Rezultat toga je svakodnevno korištenje najsuvremenijih audio-vizualnih sredstava - Interneta, iPada, računala, projektora i drugih tehničkih pomagala u nastavi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Također nastojimo biti na raspolaganju našim polaznicima i izvan nastave pa ih potičemo na dodatno sudjelovanje u raznim projektima bilo putem društvenih mreža bilo aktivnostima u prirodi. 

Posebno smo ponosni na knjižnicu u sklopu škole sa naslovima na svim stranim jezicima koje imamo u ponudi. Na raspolaganju je preko 1000 knjiga stupnjevane težine, od starter razine do 6. stupnja.

Kako bi polaznicima približili pojedine jezike što više česta su gostovanja izvornih govornika-predavača. Takvim gostovanjima osim samog jezika polaznicima približavamo i kulturu pojedinog govornog područja. Također u suradnji sa poslovnim partnerima osiguravama studijska putovanja i izlete u inozemstvo. 

Naši tečajevi su koncipirani na dva načina, jedan je pomoć djeci u svladavanju redovitog školskog gradiva, dok je drugi nadgradnja i usavršavanje školskog programa i stečenog znanja. U tu svrhu pomno pratimo program propisan od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i usklađujemo program naše škole s kriterijima i propisima Europske Unije.

Kako bi osigurali najvišu kvalitetu usluge tvrtka zapošljava diplomirane profesore stranih jezika usavršene za rad s pojedinim dobnim skupinama. Tvrtka potiče i osigurava profesorima stalno stručno usavršavanje.

Osim u Modecovoj 19, gdje smo za vas osigurali četiri vrhunski opremljene učionice, Butković strane jezike možete pronaći na još 12 lokacija u Zagrebu.

Za sve informacije obratite se u tajništvo škole na 01/3435-801, 091/3435-802 ili tajnistvo@butkovic.eu

Potražite nas na www.butkovic.eu 

Što nas čini grugačijima?!

  • najsuvremenija oprema u nastavi – iPad, računala, projektori
  • korištenje Interneta
  • knjižnica sa preko 1000 naslova
  • gostujuća predavanja izvornih govornika
  • stalni kontakt s roditeljima mlađih polaznika
  • poseban program za rad s talentiranom djecom 
  • grupe oformljene prema uzrastu (tečajevi za djecu), stupnju znanja i interesima polaznika      (odrasli tečajevi)
  • rad u grupama do maksimalno 12 polaznika
  • termini prema dogovoru
  • poslovni tečajevi u prostoru tvrtke u terminima prema dogovoru
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke