Obavijesti

Velika akcija stanova - visoko kvalitetna novogradnja

Velika akcija stanova - visoko kvalitetna novogradnja
2

Odlična lokacija i prometna povezanost. Neposredna blizina dječjeg vrtića, doma zdravlja, tržnice i restorana. Stanovi već od 1.400,00 €/m2! Useljivo odmah! 2-sobni, 3-sobni i 4-sobni stanovi.

Stanove gradimo upotrebljavajući materijale vrhunske kvalitete te primjenjujući funkcionalna dizajnerska rješenja kako bi budućim vlasnicima osigurali kvalitetan i udoban boravak u vlastitu domu.

Od samoga početka realizacije projekta izrazitu pažnju poklanjamo detaljima tehničke i estetske naravi. Izgled stubišta, dizajn rukohvata te rasvjeta objekta izvedeni su na način kako bi se stanarima olakšao i uljepšao svakodnevni život u zgradi.

Stanovi imaju etažno plinsko grijanje koje, uz vrhunsku izolaciju, osigurava racionalno korištenje energije. Prilikom izgradnje objekta u svaki se stan ugrađuje klimatizacijski sustav sa skrivenim vanjskim jedinicama, kako bi se izbjeglo narušavanje izgleda pročelja zgrade.

U objekt je ugrađena PVC stolarija visoke kvalitete koja štedi potrošnju energije te svojom zvučnom izolacijom stanarima osigurava ugodan boravak te miran san. Ugradnjom kvalitetnih pločica i sanitarne opreme uspjeli smo postići sinergiju kvalitete i dizajna. Podovi stanova prekriveni su hrastovim parketom marke tarkett iznimne kakvoće. Protuprovalna vrata jamče sigurnost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Velika prednost lokacije na Ilici je trgovački centar "Billa" u prizemlju objekta koji stanarima donosi pogodnost kupovine najsvježijih namirnica „kod kuće“.

Podzemni garažni prostor izveden je na dvije etaže. Okoliš zgrade hortikulturalno je uređen. Objekt je građen od atestiranih materijala čija se kakvoća kontinuirano kontrolira tijekom izgradnje.

Naši stanovi, svojom visokom kvalitetom izvedbe te prepoznatljivim dizajnom pružaju radost življenja.

Iskoristite povoljnije uvjete kupnje preko POS PLUS programa.

Više na www.maestral-living.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina