Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Aleksandar skrivao optužnicu: 'Proces protiv njega je tajan...'

U slučaju povrede bilo koje ugovorne odredbe, pa tako i zbog povrede istinitosti podataka i jamstava, RTL ima pravo raskinuti ugovor. 
Navedeno vrijedi i za Aleksandra Neradina...

Video: 24sata Video

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Aleksandar Neradin (32) nasmijao je, ali i šokirao publiku u zagrebačkom studiju RTL-a. No još je više šokirala vijest da kuću Velikog brata napušta dan nakon što je u nju ušao.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

[video: 1198501 / ]

U rodnoj Makarskoj radi kao grobar, obožava videoigrice i za sebe kaže da je natprosječno inteligentan te smatra da su drugi “glupi ko stup”. No već u nedjelju prijepodne, odlukom producenta, morao je napustiti Big Brother kuću, kako su priopćili iz RTL-a.

BIT ĆE SVEGA Upoznajte stanare BB kuće: Tko će se tući, a tko voljeti?

RTL nije znao za optužnicu?

- Natjecatelj Aleksandar Neradin potpisao je ugovor s RTL-om, po kojem svi natjecatelji, između ostaloga, garantiraju da nisu kazneno gonjeni niti pravomoćno osuđivani. U slučaju povrede bilo koje ugovorne odredbe, pa tako i zbog povrede istinitosti podataka i jamstava, RTL ima pravo raskinuti ugovor. 
Navedeno vrijedi i za Aleksandra Neradina, koji nije više dio projekta Big Brother 2018 - priopćili su s RTL-a. RTL je objavio da je Makaranin je na Županijskom sudu u Rijeci optužen za kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina.

- Jako nam je drago što je RTL brzo reagirao na ovu situaciju i izbacio ga iz showa. Time je pokazao da takvim ljudima nije mjesto u javnosti i ne smije ih se promovirati nego maknuti i izolirati iz društva - naglašava Antonija Šalajić iz udruge Ruka.  

Ipak, izvor s RTL-a otkrio nam je da nisu znali za Aleksandrovu optužnicu jer su sudski procesi u kojima su oštećenici maloljetne osobe tajni.

- Svi kandidati provjereni su u sudskim registrima prije ulaska u kuću - kaže nam isti izvor. Na pitanje kako su se onda podaci o optužnici protiv Neradina pojavili na društvenim mrežama, izvor pretpostavlja da je, kako kaže, netko iz pravosuđa ušao u ročišnik Županijskog suda u Rijeci i kopirao link o sjednici optužnog vijeća Županijskog suda u Rijeci. Aleksandra su, tvrdi, izbacili iz kuće bez mogućnosti povratka.

Spavao je sa 140 žena?

Neradin se u svom predstavljanju također pohvalio brojnim “avanturama”. Tvrdi da je spavao sa 140 žena, a njihova imena morao je zapisivati. Istaknuo je kako ne voli žene koje pričaju tijekom seksa.

- Ne vjerujem apsolutno nikomu u životu, svi su me izdali i zato sam došao raditi na groblje jer me nitko neće zeznuti kad svi spavaju - zaključio je Aleksandar.

Message