Obavijesti

Video

Komentari 12

Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš u serijalu punom požude i strasti: 'Pipni me, nema ti tu plastike...'

Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš u serijalu punom požude i strasti: 'Pipni me, nema ti tu plastike...'
2

Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš u novom 'Kerekesh showu' - 'Mala škola lošeg zavođenja'. Serijal možete pratiti na YouTubeu i Videoteci 24sata svake nedjelje u 12 sati

VIDEO

Javio sam se na oglas - sexy oglas na stranici klamerica.org jer mislim da ovo org znači orgije, komentirao je Ivek, jedan od likova Kerekesh teatra prije odlaska u novu avanturu. Ovaj zaljubljenik u muškarce i lik koji se može napaliti i na lastavicu u letu nije ni mogao znati ono što će se vrlo brzo dogoditi.

POGLEDAJTE VIDEO: PRVA EPIZODA 'MALE ŠKOLE LOŠEG ZAVOĐENJA'

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREKESH SHOW, a ovoga puta u novom ruhu s popularnim glumcima Anom Begić Tahiri i Janom Kerekešom u serijalu 'Mala škola lošeg zavođenja'. U 12 videa možete pogledati neke od najboljih i najneočekivanijih metoda zavođenja, a u prvoj epizodi pogledajte što se dogodi kada se krivo napiše sexy oglas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne razmem, na oglasu je pisalo 'dođi do Štefa' - komentirao je Ivek zbunjeno ulazeći u kuću. No nije ni pretpostavljao da se ona zove Štefa te da je došlo do velike pogreške.

Vrlo brzo, Ivek je bio primoran opustiti se uz koju rakiju, a Štefa se krenula opuštati tako da je sjela na njega: - Ivek, ja znam da se ti još tražiš, ali što kažeš da odemo u moju sobu pa se zajedno tražimo?' - dodala je uzbuđeno, a ostalo je povijest.

Vrlo brzo, nakon još nekoliko domaćih rakija su završili u sobi, a Štefa je dodala: - iz ove hiže ne ideš vun dok z menom celu sobu ne prejdeš. Si me čul? - komentirala je.

Ne propustite pogledati 'Malu školu lošeg zavođenja' i očekujte neočekivano!

POGLEDAJTE DRUGU SEZONU KEREKESH SHOWA: RIBICA I ŽABICA U AKCIJI

Glumca Jana Kerekeša ste mogli gledati u serijama poput ‘Vatre ivanjske’, ‘Zlatni dvori’, ‘Dar Mar’, ‘Bitange i princeze’ i mnogim drugim kako serijama, kao i dugometražnim filmovima, predstavama, ali i reklamama. Anu Begić Tahiri zasigurno pamtite po seriji 'Bibin svijet' po liku Bibe, a glumila je i Janu u seriji 'Dar Mar', filmovima poput 'Metastaze' te brojnim kazališnim predstavama te sinkroniziranim filmovima. Jan nam je objasnio i što možemo očekivati od novog serijala.

- 'Mala škola lošeg zavođenja' kreće s tri videa u kojima Ana i ja glumimo likove iz predstava komedija Kerekesh Teatra i prikazujemo različite vrste zavođenja. Nakon što ste nas prihvatili, sa svim našim manama i vrlinama, možete očekivati puno više strasti, požude i klasične romantike. Dakle u preostalih 9 videa vidjet ćete kako smo vam upropastili najljepše scene iz vaših najdražih ljubavnih filmova. Svi videi imaju isti cilj, a to je zavesti vas - komentirao je.

Ne propustite pogledati novu epizodu 'Kerekesh showa' s Janom i Anom na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake nedjelje u 12 sati i komentirajte jeste li se i sami ikada našli u sličnoj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

KEREKESH SHOW te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković