Obavijesti

Video

Komentari 63

Big Brother drama: Luki pozlilo pa ga je Hitna odvezla iz kuće!

Luka Rok u srijedu navečer žalio se na snažne bolove u trbuhu pa je preventivno odvezen u bolnicu na pretrage. Liječnici nisu ustanovili zdravstveni problem pa je nakon pregleda vraćen u BB kuću, kažu s RTL-a

VIDEO

Na malim ekranima u emisiji uživo koja je emitirana u srijedu nitko nije primijetio da se Luka Rok Medunović (22) ne osjeća dobro.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:06

U tajnosti su ga prevezli na hitni prijam u Kliničku bolnicu Dubrava nakon izvršavanja dnevnog zadatka u kojem su stanari morali pojesti velike količine hrane. Kako doznajemo, Luka Rok se žalio na probavne smetnje. Problema su imali i prošlog tjedna, kad se u Big Brother kući širila infekcija. Dubravka (47) tad je rekla Anči (24) da većina stanara ima “infekciju koju su najvjerojatnije dobili kupajući se u jacuzziju”. Spomenula je i liječnike te otkrila kako se neki ukućani liječe mazanjem kreme koju im je prepisalo medicinsko osoblje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zaraza se pojavila jer stanari nisu pazili na osobnu higijenu i redovito čišćenje jaccuzija, a gledatelji su tad primijetili i da stanari nemaju mašinu za pranje odjeće, nego odjeću peru na ruke. Uočili su i kako se neki neprestano češkaju i mažu kremama te da imaju kraste na nogama. Bivši stanar Zebo stalno se češkao po genitalijama, a bilo je onih koji su tvrdili da je Antonio Orač Orky (27) izvor zaraze. Bjelovarčanin se tad “izobličio” i zbog bolesnog zuba.

Luka Rok “bacio je oko” na Anezi (31), s kojom se prije nekoliko dana ljubio zbog tjednog zadatka pa pokušao oboriti Guinnessov rekord u francuskom poljupcu. Dan ranije par se povukao u spavaću sobu, gdje su prvi put spavali skupa u krevetu otkad su u Big Brother kući. Cijelo vrijeme su si šaputali, a kasnije je otkrio kako se osjeća u društvu pjevačice u usponu.

- Lijepo mi je. Cura je fenomenalna i sviđa mi se. Iako ona tvrdi da nije zaljubljena u mene, na trenutke mi se čini kao da je - rekao je. Dodao je da mu nije bilo lako spavati pored tako lijepe žene.

- Oboje smo mladi, a po prirodi malo divlji. Sve ti je jasno. Ne trebam ići u detalje. Zna se gdje smo - zaključio je.

Anezi se također povjerila Tomislavu kako simpatije između nje i kuhara iz Novalje postoje.

- Rekla sam mu: ‘Gledaj, ako si ti meni simpatija i ako imam 31 godinu, logično je da ako sam blizu tebe da se moram suzdržavati od poriva da te zagrlim, poljubim, zažvalim i tako dalje. Ako si u krevetu s nekim, ta se šansa povećava - izjavila je tad. Ipak, neke su ukućanke odlučile napakostiti BB golupčićima. Anči i Lucija (23) odlučile su namjerno isprovocirati sustanarku pa pokušavale zavesti njezinu BB simpatiju, jer je Luka Rok Anezi, tvrde, samo igračka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang