Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bolji od Nutelle: Cheesecake s čokoladom od pet sastojaka!

Marko (32) zadnji je kandidat koji će pokušati osvojiti srce i nepce naše Katarine (33) u showu Ljubav ide kroz želudac. On živi za kuhanje i smatra da se upravo u kuhinji najbolje može izraziti

POGLEDAJTE VIDEO:

U novom gastro showu 24sata, koji radimo u suradnji s Lidlom, trojica amaterskih kuhara Hrvoje (23), Marko (32) i Dubravko (38) natječu se tko će osvojiti srce, ali i želudac prekrasne Katarine (33) iz Zagreba.

Sva trojica tvrde da su majstori u kuhinji, a pokazali su i kako su pravi šarmeri na snimanju epizoda!

Marko (32) zadnji je kandidat koji će pokušati osvojiti srce i nepce naše Katarine (33) iz Zagreba. On živi za kuhanje i smatra da se upravo u kuhinji najbolje može izraziti. Odlučio se Katarinu zadiviti s cheesecakeom s dodatkom čokolade. Imao je na raspolaganju samo pet sastojaka kao i ostali kandidati.

 

Velika završnica očekuje vas na Valentinovo, a simpatična Katarina će s odabranikom na romantični spoj. Pobjednika naša Katarina odabire naslijepo i isključivo prema sposobnostima u kuhinji. Je li joj bolje sjela sočna riba, ukusni lungić ili torta sa sirom? Bit će slasno, a ljubavne iskre ili ulje s tave frcat će posvuda!

Pratite nove epizode showa "Ljubav ide kroz želudac" svaki dan u 20.15 sati na Facebook stranici 24sata, YouTube kanalu 24sata, a možete ga pratiti i na 24sata.hr., a ako želite sudjelovati, prijavite se na: ljubav@24sata.hr. Možete se prijaviti i SMS-om, a detalje pogledajte na 24sata.hr. Ako neku epizodu propustite, sve je na našim društvenim mrežama i YouTubeu te ih možete gledati kad vama odgovara.

Ako i vi želite sudjelovati - pokazati da ste najbolji chef, šarmantni gastro blogger ili samozatajni majstor kuhinje prijavite se na ljubav@24sata.hr. Prijaviti se mogu svi. U prijavi navedite svoje ime i prezime, mjesto stanovanja, čime se bavite te kontakt. Pošaljite nam i fotografiju. 

 

Možete se prijaviti i SMS-om. Pošaljite SMS sa ključnom riječi ZELUDAC na 666555 i slijedite upute za prijavu. Cijena: 3,72 kn/SMS

Služba za korisnike: customer.care@ccsupport.biz ili 01 63 88 160 od 09 do 17 sati. Organizator usluge: 24sata d.o.o. Tehnička podrška (davatelj usluge): NTH Media d.o.o., Petrovaradinska 7, 10 000 Zagreb, OIB: 59547672558. Tel: 01 6388 160.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message