Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Djevojčica (3) pala s 15. kata: Nakon 10 sati pronašli je živu!

Trogodišnja djevojčica Veronika Khlopina čudesno je preživjela nakon što je pala s prozora 15. kata zgrade u ruskom gradu Ufa i zaglavila na izbočini koja je od tla udaljena 45 metara

Foto: YouTube
4 komentara

Malena je tako deset sati bila zaglavljena na površini od 76 centimetara i to većinom u mraku, sve dok napokon netko nije čuo njezine pozive u pomoć.

U gradu je pokrenuta velika potraga za djevojčicom nakon što je nestala u nedjelju navečer. Otac se bojao da je djevojčicu netko oteo. Pala je sa zgrade u kojoj njezin otac radi i gdje ju je doveo sa sobom jer je nije imao tko čuvati kod kuće.

Zadnji put je viđena na trećem katu zgrade koja je u fazi izgradnje. Neki svjedoci tvrde da joj je bilo dosadno pa je krenula u istraživanje.

Na neki način je pala s otvorenog prozora na 15. katu.

Pravo je čudo da je ostala živa. Pala je na izbočinu koja ju je zadržala i zapravo spasila život. Spašena je deset sati nakon pada, ujutro kad su radnici došli na posao i čuli plač djeteta.

KAOS U ZRAČNOJ LUCI Žena prošla kroz kontrolu bez pregleda, a onda je - nestala...

Njezin otac Vladimir Dmitriev (42) sišao je popeo se gore do malene s kojom je zajedno čekao spasioce da je izvuku. U dramatičnom videu zabilježena je cijela akcija spašavanja.

Djevojčica je bila veoma prestrašena. Zbog pada joj je ozlijeđena noga. 

- Ne znamo kako je Veronika uspjela doći tamo - rekla je njezina majka Anastasia Khlopina (30), koja još ima četvero djece.

Policija istražuje kako je djevojčica uopće dospjela u situaciju da padne s tolike visine te jesu li roditelji nemarni.

Poznato je samo to da je u zgradi s koje je pala bila s bratom i ocem na trećem katu. No, u jednom trenutku je nestala.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message