Obavijesti

Video

Komentari 19

'Dolaze po mene!': Iz grmlja je čuo plač i odlučio nešto učiniti

'Dolaze po mene!': Iz grmlja je čuo plač i odlučio nešto učiniti

Kalifornija: Tinejdžerica Crystal Allen (16 ) susrela se s poštarom Ivanom Cristotomom u Sacramentu nakon što ju je prije dva mjeseca spasio dok je bježala od otmičara

VIDEO

Crystal je željela javno zahvaliti Ivanu koji joj je pomogao na cesti dok je bježala iz tromjesečnog ropstva tijekom kojega je bila sustavno drogirana i silovana.

Tom prilikom je medijima otkrila i neke detalje njezina zatočeništva.

- Bilo je nemoguće. Imali su pse čuvare i ljude koji su stalno stražarili da ne pobjegnemo. Bila sam vezana za stolice - opisala je Crystal, koja inače živi u Placervilleu.

A za nju je sve nizbrdo pošlo onog dana kad je odlučila pobjeći iz doma za djecu u kojem je bila smještena. Muškarac s kojim je pobjegla predao ju je svodniku u Sacramentu. Tada je za nju počeo tromjesečni period batina, drogiranja i silovanja.

- Cijelo vrijeme sam plakala i molila se da opet vidim svoju mamu - rekla je.

Napokon, 8. lipnja, Crystal je prepoznala priliku za bijeg dok je sjedila u otmičarevom automobilu. Iskočila je van iz auta i zgrabila jedan od muškarčevih mobitela.

U tom trenutku se u blizini našao Cristotomo koji je bio pri kraju radnog vremena. 

- Čuo sam plakanje. Zvučalo je kao da netko krajnje očajnički zapomaže. Vidio sam djevojku koja se skriva iza grmlja i drveća - opisao je ovaj djelatnik kalifornijske pošte te otac četvero djece.

Hrabrom poštaru odmah je odlučio pomoći

Odmah je shvatio da djevojka pokušava pobjeći od nečeg jako groznog.

- Pokazala je na svoju ruku i rekla: 'Stavili su u mene nešto. Stavili su u mene nešto. Dolaze po mene' - prisjetio se Cristotomo koji je bez imalo razmišljanja pomogao jadnoj djevojci.

'Rekli su mi da se sprema moja otmica, osjećam da lov traje...'
'Rekli su mi da se sprema moja otmica, osjećam da lov traje...'

Nazvao je njezinu majku i posjeo je u svoj poštanski kombi u kojem je čekala dolazak policije.

Kvart u kojem je pronađena, Oak Park, je poznat kao opasno kriminalno područje. Policija je naglasila da je poštar svojim velikodušnim činom spasio ovu djevojku od njezina daljnjeg zatočeništva.

- To što je Ivan učinio je divno. Iskoračio je naprijed tamo gdje se mnogi ljudi ne bi usudili doći. Mnogi bi samo nastavili ići svojim putem, kao da ih se ne tiče kad čuju da netko plače. Ivan je učinio veliku stvar za ovu mladu djevojku - rekli su u lokalnoj policiji.

Crystal trenutno živi u domu za djecu gdje prolazi intenzivnu terapiju. Još uvijek nije poznato tko su osumnjičeni u ovom groznom slučaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno