Obavijesti

Video

Komentari 145

Drastična promjena kćeri Ivice Todorića: Iva povećala usnice

Drastična promjena kćeri Ivice Todorića: Iva povećala usnice
1

"Botoksirala je čelo kako bi prekrila bore, a u usnice i obraze stavljala je filere", objasnio nam je istaknuti hrvatski estetski kirurg, koji je želio ostati anoniman...

VIDEO

Bila sam bolesna i, nakon što sam čudesno ozdravila, promijenila sam život iz korijena i počela raditi na sebi. Ne mogu uopće opisati taj osjećaj, ispričala je Iva Balent. Kći Ivice Todorića prvi put nakon afere Agrokor pojavila se pred kamerama te za RTL-ov “Exkluziv” objasnila kako joj je bolest srca promijenila život.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:05

No osim životnih promjena nekadašnja direktorica Agrokorova marketinga odlučila se i na promjenu izgleda. Lice joj danas, u usporedbi s fotografijama od prije nekoliko godina, izgleda znatno drukčije.

- Botoksirala je čelo kako bi prekrila bore, a u usnice i obraze stavljala je filere - objasnio nam je istaknuti hrvatski estetski kirurg, koji je želio ostati anoniman. Istaknuo je i kako smatra da je Iva s filerima, a posebno onim u usnicama, ipak pretjerala.

Gazdina se kći pohvalila kako se borila s velikim životnim problemima sve dok u njezin život nije ušla Ana Bučević (40). Motivacijska govornica Balent je oduševila kad joj nije dopustila da stavi njezine poruke na boce s vodom.

- Rekla sam si: ‘Ova žena sebe zna cijeniti’ - prisjetila se Iva, koja zbog svog podrijetla nije navikla na to da je odbijaju.

Balent nisu odbili ni plastični kirurzi, koji su joj očito, tvrdi naš sugovornik, napravili previše estetskih zahvata.

- Hijaluronski fileri najčešće nisu štetni, ali s njima ne treba pretjerivati jer je ideja da njihovo korištenje ne bude preočito - pojašnjava kirurg. Fileri su punila za lice s teksturom gela koji sadrže hijaluronsku kiselinu, koju naše tijelo s godinama prestaje izlučivati. Budući da tijelo samo apsorbira hijaluronsku kiselinu, pojašnjava nam liječnik, fileri nisu trajni nego, ovisno o mjestu na kojem ih ubrizgavate, traju od 9 do 18 mjeseci. Cijena jednog filera iznosi oko 2500 kuna, a Balent ih vjerojatno uzima po nekoliko.

Budući da ima vlastitu tvrtku, poduzetnica ne bi trebala imati problema s novcem za estetske tretmane. Tvrtku Srculence osnovala je prije nepunih godinu dana i registrirala ju je za mnoge poslovne aktivnosti - od trgovine, poslovnog savjetovanja i promidžbe, preko prodaje nekretnina, energetskog certificiranja, turizma i cateringa, pružanja medijskih usluga, pa sve do usluga kreditiranja. Međutim, sve nabrojeno poduzetnici nije bilo dovoljno, pa je u veljači svojoj kompaniji pridodala “web dizajn, izrada i održavanje web stranica, grafički dizajn i fotografske djelatnosti” te tako tvrtku prenamijenila u turističku agenciju.

Iako je uredno registrirala tvrtku, Balent do sada i nije imala nekoga kontakta s tržištem. Naime, prema javno dostupnim podacima, u prošloj godini nije ostvarila nikakav prihod.

Tvrtka se formalno nalazi na adresi Voćarska 53 u Zagrebu, u stanu koji je Balent naslijedila od majke Vesne i prenijela ga na maloljetnu kćer. Kako bi promovirala svoj još neuspješan brend, Iva je i profil na Instagramu preimenovala u “Srculence”. Svoje obožavatelje posebno je nasmijala u rujnu prošle godine kad je objavila fotografiju plastične vrećice s rupom na dnu koja ju je podsjetila na srce.

- Kad pukne na srce, samo ljubav i Srculence - napisala je u objavi. Ne obazirući se na podsmijehe, Gazdina kći nastavila je s naslikavanjem svega što ju je podsjećalo na srce. Simbol ljubavi i vjerojatno potencijalnu reklamu za svoju tvrtku, pronašla je čak u gljivama te oronuloj fasadi stare zgrade. Da obožava srca, pokazuje i selfiejima na kojima se dodatno “ukrasi” s nekoliko srca.

U VIDEO VIJESTIMA POGLEDAJTE I:

- Detalji filmske potjere u Novom Zagrebu

- Bivši premijer Orešković uživao u centru Zagreba

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 145
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno