Obavijesti

Video

Komentari 19

Dudi iz Zagreba: Na moj lungić padne svaka cura, kraljevski je!

U večerašnjoj epizodi Dubravko osvaja slatku curu lungićem.U šali je rekao da bi je najlakše osvojio ako bi imao recept za devinu grbu, ali u konačnici se odlučio za malo manje ekstravagantni obrok...

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Istraživanja kažu da parovi koji često zajedno kuhaju i uživaju u klopi ostaju skupa cijeli život!, kaže Katarina Brozinčević (33) iz Zagreba. Ona je prava gurmanka i zvijezda novog reality serijala “Ljubav ide kroz želudac” koji radimo u suradnji s Lidlom Hrvatska - prvog takvog u regiji. Naime, prikazivat ćemo ga na Facebook stranici 24sata, YouTube kanalu 24sata, a možete ga pratiti i na 24sata.hr.

Velika završnica očekuje vas na Valentinovo, a simpatična Katarina će s odabranikom na romantični spoj. Pobjednika naša Katarina odabire naslijepo i isključivo prema sposobnostima u kuhinji. Je li joj bolje sjela sočna riba, ukusni lungić ili torta sa sirom? Bit će slasno, a ljubavne iskre ili ulje s tave frcat će posvuda! U igri su tri mlada amaterska kuhara: Hrvoje Livaja (23), Marko Raić (32) i Dubravko Miličić (38).

Sva trojica tvrde da su majstori u kuhinji, a pokazali su i kako su pravi šarmeri na snimanju epizoda! Nakon što nam se u jučerašnjoj epizodi predstavila Katarina, večeras u 20.15 sati očekuje vas prvi kandidat i malo je reći da je senzacionalan.

U večerašnjoj epizodi Dubravko osvaja slatku curu lungićem.

U šali je rekao da bi je najlakše osvojio ako bi imao recept za devinu grbu, ali u konačnici se odlučio za malo manje ekstravagantni obrok. Iako se u nekim trenucima činilo da će komad mesa završiti ili na stropu ili na podu, Dudi je pokazao da zna znanje, a šarmom je osvojio i ekipu na snimanju. Tvrdi da mu je važno da partnerica ima nekog pojma o nogometu jer je on sportski novinar i neki pojmovi se moraju znati. Voli držati glavnu riječ u kuhinji, a savršeno druženje je s prijateljima na slasnoj večeri. Katarina za sve kandidate ima super savjet: Potrudite se kuhati poput moje mame, to je put do pobjede! Pratite nove epizode svaki dan u 20.15 sati, a ako želite sudjelovati, prijavite se na: ljubav@24sata.hr. Možete se prijaviti i SMS-om, a detalje pogledajte na 24sata.hr. Ako neku epizodu propustite, sve je na našim društvenim mrežama i YouTubeu te ih možete gledati kad vama odgovara.

Ako i vi želite sudjelovati - pokazati da ste najbolji chef, šarmantni gastro blogger ili samozatajni majstor kuhinje prijavite se na ljubav@24sata.hr. Prijaviti se mogu svi. U prijavi navedite svoje ime i prezime, mjesto stanovanja, čime se bavite te kontakt. Pošaljite nam i fotografiju. 

 

Možete se prijaviti i SMS-om. Pošaljite SMS sa ključnom riječi ZELUDAC na 666555 i slijedite upute za prijavu. Cijena: 3,72 kn/SMS

Služba za korisnike: customer.care@ccsupport.biz ili 01 63 88 160 od 09 do 17 sati. Organizator usluge: 24sata d.o.o. Tehnička podrška (davatelj usluge): NTH Media d.o.o., Petrovaradinska 7, 10 000 Zagreb, OIB: 59547672558. Tel: 01 6388 160.


 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu