Obavijesti

Video

Komentari 22

Ella Dvornik mijenjala gumu: 'Jesi siguran da ću ja to znati'

Ella Dvornik mijenjala gumu: 'Jesi siguran da ću ja to znati'
4

Hrvatska influencerica morala je promijeniti gumu usred vožnje s Jurjem Šebaljem. Pogledajte je li u tome uspjela na YouTube kanalu 24sata, a serijal 'Zvijezde vrište' pratite svake srijede

Jesi ti siguran da se gume ovako mijenjaju, pitala je Ella Dvornik našeg Juraja Šebalja u novom izazovu ‘Zvijezde vrište’

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije zanimljivog pothvata, Juraj Šebalj i hrvatska influencerica Ella Dvornik, provozali su se po trkačkoj stazi u Novom Marofu. Otkrila je kako ne voli birati, kada su u pitanju automobili, između poznatih njemačkih proizvođača, BMW-a, Audija i Mercedesa. 

- Ja ti obožavam Mustang iz 1967. godine. Općenito su mi jako privlačni automobili iz tog razdoblja. Čak sam i zamolila prvo mamu pa onda i Charlesa da mi kupe taj auto, ali od toga bar zasad nije bilo ništa - objasnila je Ella. 

- Mustang je sjajan automobil, nisu toliko skupi. Ima taj auto ‘ono nešto’ - nadovezao se Šebalj.

A onda je krenula luda vožnja. 

- Malo ćemo se sada igrati s bočnim silama. Ako dotaknemo travu onda je Katica nervozna - najavio je Juraj i krenuo driftati i zanositi Ellu po autu.

U početku je ostao zapanjen reakcijama Elle Dvornik koja nije ostala impresionirana vožnjom najboljeg hrvatskog vozača. 

- Možeš vikati slobodno, ovaj show je baš zbog toga i napravljen - naglasio joj je Juraj.

Kada je vidio da s vožnjom ne može zastrašiti Ellu, naredio joj je da u, potpuno novom obliku izazova, promijeni gumu na automobilu. 

- Jedva čekam da nekom pukne guma na autocesti da mogu pomoći - zbunjeno je komentirala Ella dok je mijenjala gumu, a znoj ju je oblijevao.

- Ovo zapravo radimo da bi nama muškarcima poslije u životu bilo bolje i lakše - našalio se Šebalj. 

Zapratite YouTube kanal 24sata, a serijal 'Zvijezde vrište' pratite svake srijede.