Obavijesti

Video

Komentari 11

Fanovi u transu: Ovo je seksi Lana Jurčević s 19 godina

Poznata pjevačica u novoj epizodi Videostara susrela se licem o lice sa svojim prvim videom. Ono što je vidjela ostavilo ju je bez teksta...

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gle ti tu malu, povikala je Lana Jurčević. Naime, u novoj epizodi Videostara na JoomBoosovom YouTube kanalu, poznata pjevačica ostala je bez teksta kad je vidjela svoj prvi video "Preboli me".

- To je bilo prije 12, 13, 14 godina, ali ipak nije tako strašno – kazala je. Iako je svjesna da je video slabije kvalitete, Lana ipak nije zadovoljna.

- Voljela bi da se mogu sama sebi smijati, ali nažalost ne mogu naći neku groznu grešku, ali pogledajte tu malu na sofi – nasmijala se svom prvom spotu. Omiljena gošća Videostara koja društvene mreže i YouTube ima u malom prstu zna najbolji savjet za sve koji žele postati nove zvijezde Videostara.

- Danas nije prednost da si normalan. Što si blesaviji, što si luđi i drugačiji to je bolje nego da ljudi na vaša videa ostanu ravnodušni - savjetovala je svima koji će se prijaviti na najzabavniji on line talent show.

Ne propustite pogledati emisiju svakog četvrtka u 12 sati na JoomBoos YouTube kanalu.

Saznajte i koje su kategorije u kojima možeš zabljesnuti poput prave zvijezde pa ne čekaj, snimi video do tri minute i prijavi se na videostar.joomboos.hr.

Zvjezdano JoomBoos nebo te čeka kao i 10.000 kuna vrijedna statua, putovanje u Hollywood i super ugovor sa JoomBoosom koji će te naučiti kako ostvariti profesionalnu karijeru youtubera i stalna primanja.

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'
VOX POPULI

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'

Pitali smo prolaznike koliko misle da će potprošiti ove godine za Uskrs. I dok većina kaže da će potrošiti više, neki tvrde da će im biti isto. Pogledajte u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje