Obavijesti

Video

Komentari 31

Franka: Nakon Turske 2008. svi smo plakali, a Vedranova kapica sada je u muzeju UEFA-e!

Franka: Nakon Turske 2008. svi smo plakali, a Vedranova kapica sada je u muzeju UEFA-e!
3

Franka je reagirala na najbolje golove hrvatske reprezentacije na velikim natjecanjima te komentirala slavlje nakon srebra 2018. i čuvenu rečenicu Vedrana Ćorluke 'Franka, nisam se zdrobio, na kavi sam!'

VIDEO

Bila sam jako mala, imala sam četiri godine, ali znam da je to legendarni Šukerov gol. Mislim, moram znati radi Vedrana. Imala sam četiri godine, komentirala je tako Franka gol koji je zaludio Hrvate jer je bio prvi spektakularni, koji se pamti. Šuker je lobao, možda i najboljeg golmana u tom trenutku, Peter Schmeichela.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prosinečki 1998. godine? Vedran jako voli ovaj gol, a ja ovo razdoblje pamtim po skupljanju sličica pa čak i kod nas cura. Svi smo to morali imati - rekla je Franka. A već sljedeći gol koji smo prikazali Franki je pobudi tužne uspomene. Turska. Četvrtfinale. 2008. godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jooj, to je ono kad smo primili gol u zadnjoj sekundi. Nisam ni tada puno pratila nogomet, ali sam gledala sve tekme s ekipom. Na rivi u Rapcu smo gledali i slavili. I onda, u tom trenutku, gol. Nismo mogli vjerovati. Vedran mi je pričao da nisu mogli spavati od ogromne tuge, a to je bilo njegovo prvo veliko natjecanje - objasnila je Franka, a potom se dotaknula i kultne Vedranove vaterpolske kapice s Europskog prvenstva 2016.

- Tu utakmicu pamti po Vedranovoj razbijenoj glavi. Prvo je imao zavoje, a onda tek kapicu. Bio je krvav kompletno. Inače, ta kapica je sada, čini mi se, u muzeju UEFA-e - otkrila je Franka. Dotaknula se i prošlog velikog natjecanja na kojem je Hrvatska došla do najvećeg uspjeha, srebra zlatnog sjaja. 

- Ta euforija se ne može opisati, dečki su bili kao gladijatori. Svi su bili na ulicama. Moram prokomentirati i utakmicu s Rusijom. Tada sam imala koncert u Poreču. Utakmica je trajala u nedogled, a kada smo pobijedili bacila sam se zaštitaru u zagrljaj i slavila. Mislim da je to energetski bio najbolji koncert koji sam imala - objasnila je.

A što je rekla na čuveno Vedranovo: 'Franka, nisam se zdrobio, na kavi sam!' pogledajte u videu na YouTube kanalu 24sata.

Pokretanje videa...

Franka: Nakon Turske 2008. smo svi plakali, a Vedranova kapica sada je u muzeju! | REAKCIJA 05:48

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković