Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Gazda na rezervi: 'Todorić nije znao koje gorivo mora natočiti'

Do nedavno je imao nekoliko luksuznih automobila, jahtu, helikopter... Osobni vozač svakog ga je jutra u Mercedesu vozio u frizerski salon u zagrebačkoj Bauerovoj ulici na frizuru. A danas?

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Do nedavno je imao nekoliko luksuznih automobila, jahtu, helikopter... Osobni vozač svakog ga je jutra, i to bez iznimke, u crnome Mercedesu vozio u centar Zagreba kako bi mu u poznatom frizerskom salonu u Bauerovoj ulici frizerke oprale kosu i napravile frizuru. A danas?

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Izbjegava javnost, ali i vozi se sam. No ne u skupome Mercedesu, Audiju ili Range Roveru nego u Škodi. Kako je sad sam sebi osobni vozač, u ‘‘limuzinu’’ također sam mora točiti gorivo.

- Škodom je stigao na benzinsku postaju. Bilo je oko 7 sati. Izašao je iz automobila i skoro pet minuta zbunjeno gledao koje gorivo odabrati - rekao nam je čitatelj koji je Ivicu Todorića jučer snimio na benzinskoj postaji na Langovu trgu u Zagrebu.

Bio je zbunjen i neodlučan

- Na kraju se za pomoć obratio u prodavaonicu – dodao je.

Drugi čitatelj, koji se također ondje zatekao, kaže kako je Todorića zanimalo koja je razlika između dvije vrste dizel goriva. Po preporuci prodavača, kaže čitatelj, u Škodu je utočio dizel class gorivo. Platio je i otišao, no nije nam poznato koliku je količinu goriva utočio i po kojoj cijeni, kao ni je li platio gotovinom ili karticom. Situacija s benzinske potpuna je suprotnost životu kojim su Todorić i članovi njegove obitelji do nedavno živjeli. Gostili su se raskošnim objedima, vozali po jadranskoj obali u gliserima, priređivali zabave, na rukama nosili zlatne Rolexe od 20.000 eura. Ante Todorić je u garaži Kulmerovih dvora držao impresivnu zbirku Porscheovih automobila, dok se Iva Todorić vozila u Cadillacu Escalade vrijednom 1,2 milijuna kuna. Na ljetovanja i krstarenja Todorići su vodili prijatelje i kumove. Provodili su se u SAD-u, Disneylandu na Karibima, i to u vrijeme kad je već bilo jasno da Agrokoru nema spasa. Nisu štedjeli ni na božićnim gozbama koje su organizirali.

Prodaja jahte i helikoptera

No danas nova uprava Agrokora prodaje stvari kojima su se služili Todorićevi a koje više nisu neophodne za poslovanje. Uprava je prije mjesec dana objavila da se rješava Mercedesa, Range Rovera i Audija, kao najluksuznijih auta iz voznog parka Agrokora.

Objavili su prodaju motorne jahte RIVA 85 Europa iz 2006. dugu 23,86 metara kao i helikoptera BELL 427 VFR, također iz 2006., koji ima 2920 sati letenja. Nakon prodaje pokretnina moglo bi se krenuti i u prodaju nekretnina i tvrtki koje ne pripadaju portfelju proizvodnih, prerađivačkih i maloprodajnih poduzeća.

Message